Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

AEG L7FEC41S – masina de spalat din gama premium cu incarcare 10kg

AEG L7FEC41S este un model din gama premium care pune accent pe rezultate bune la spalare indiferent de tesatura. Are incorporate tehnologii avansate de spalare care ofera rezultate apreciabile alaturi de un consum redus de energie electrica. Motorul ÖKOInverter din componenta este unul dintre cele mai avansate si durabile si asigura performante superioare indiferent de programul selectat. Masini de spalat rufe premium poti gasi si in aceasta categorie

Review AEG L7FEC41S

AEG L7FEC41S dispune de capacitate de incarcare de 10 kg si spala cu usurinta  articolele mai voluminoase cum ar fi pilotele, paturile sau cuverturile pentru pat. Deschiderea larga a usii usureaza activitatea de incarcare si descarcare a rufelor. Viteza maxima de centrifugare este  1400 rpm, o valoare necesara pentru a scoate tesaturile aproape uscate. Din punct de vedere energetic este incadrata in clasa A+++ – 30% cu un consum anual de circa 167 kWh. Spre exemplu programul bumbac la 60 grade cu o incarcatura de 10 kg are nevoie de 57 litri de apa si consuma 0.9 kWh.

Grila de programe este inteligent gandita si pune la dispozitie urmatoarele posibilitati de spalare: tesaturi delicate, abur pentru reimprospatare, sintetice, antialergice, bumbac, program rapid cu durata de 20 minute recomandat pentru 3 kg rufe uscate, program lana, program haine sport, jeans si cuverturi sau articole voluminoase. Panoul de control este delimitat de campartimentul pentru detergent (4 compartimente de distribuire) prin intermediul consolei centrale. De aici se alege programul, iar confirmarea apare in cadrul ledurilor de culoare rosie. Displayul lcd ofera o citire rapida a informatiilor gratie dimensiunilor generoase. Butoanele suplimentare ajuta la selectarea functiilor suplimentare: viteza stoarcere, temperatura apa, programare intarziata, selectare centrifugare intensiva.

Pe plan de elemente de sigurata trebuie aduse in lista blocarea tastelor si accesului pentru cei mici si  protectia la inundatie datorita senzorului  Aqua Control cu dispozitiv anti-scurgere.

Pret AEG L7FEC41S

Masina de spalat rufe AEG  este recomandata persoanelor pretentioase si celor ce doresc o curatare corecta a rufelor, eliminarea agentilor alergici si pastrarea tesaturilor in timp in bune conditii. Este adevarat ca pretul este putin piperat, dar avem in fata o masina de spalat rufe rezistenta, economica si care curata in profunzime indiferent de tipul de tesatura. Tehnologii incorporate:

– SoftPlus distribuie in mod uniform balsamul pentru rufe in fiecare zona a tamburului si implicit in profunzimea tesaturilor pentru a proteja fibrele si pentru a prelungi viata articolelor introduse la spalat;

– Aburul se foloseste in ziua de azi din ce in ce mai mult si il gasim ca o dotare de baza la acest electrocasnic. Acesta tehnologie reprezinta o modalitate rapida si usoara de a improspata hainele sifonate si a le pregati pentru o purtare indelungata. Pe langa acest beneficiu se elimina si mirosurile mentinute in haine, se reduce sifonarea si se elimina sau reduce operatiunea de calcare a rufelor ulterioara.

– Eco TimeSave asigura economii de timp, iar utilizata impreuna cu functia Eco ofera si consum energetic scazut. ProSense detecteaza in mod automat incarcatura si adapteaza parametrii ciclului de spalare in functie de aceasta.

Aparatul se prezinta bine si din punct de vedere estetic si iese in evidenta prin panoul de control generos, taste bine evidentiate si display lcd usor de citit. Dispune de o carcasa metalica de culoare alba si are un hublou cu deschidere larga si cu maner de folosire amplasat intr-o pozitie buna.  Dimensiunile acestui model sunt urmatoarele: inaltime: 85 cm, latime: 60 cm, adancime: 60.5 cm.

Leave a Reply