Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

AEG LAVAMAT L68480FL – masina spalat rufe din gama premium cu AutoSense

Masina de spalat rufe AEG LAVAMAT L68480FL e una din gama premium si se remarca prin capacitatea de incarcare de 8 kg, clasa A+++ de consum energetic si multiple functii suplimentare ce garanteaza rezultate bune la spalare alaturi de consum redus de resurse. AutoSense este o tehnologie ce permite reglarea automata a consumului si permite acestui aparat sa isi adapteze consumul de apa si energie electrica in functie de incarcatura existenta in cuva. Se obtine in acest fel o spalare eficienta alaturi de protectie pentru tesaturi datorita cantitatii optime de apa.

La exterior se prezinta bine si beneficiaza de o constructie reusita, finisaj alb si display usor de citit. Consola rotunda de selectie este inlocuita de butoane simple pentru alegerea programelor sau pentru functiile suplimentare. Usa de acces este transparenta, masoara in diametru 34 cm si beneficiaza de o deschidere larga pentru a facilita incarcarea si descarcarea lejera a rufelor. Manerul este amplasat intr-o pozitie optima pentru o manevrarea rapida. Peretii laterali beneficiaza de un design specific ce are rolul de a elimina vibratiile din timpul functionarii. In ceea ce priveste dimensiunile, noua masina de spalat rufe AEG LAVAMAT este caracterizata de urmatoarele date: adancime 58 cm, latime 60 cm, inaltime 85 cm. Un aparat premium pune accent pe specificatii bune la capitolul tehnologii de spalare. Acestea asigura rezultate bune la spalare, optimizeaza consumul de energie si asigura protectia aparatului odata cu trecerea timpului: program speciale de curatare, control trepte temperatura, siguranta impotriva copiilor, pornire intarziata, picioruse ajustabile pentru o pozitie corecta in timpul functionarii, dispozitiv pentru detergent lichid, oprire si adaugare, powerJet.

Viteza de centrifugare de 1400 rpm si capacitatea de incarcare de 8 kg sunt specificatii bune si permit spalarea cantitatilor mari de rufe alaturi de o stoarcere corecta. Incadrarea in clasa A+++ de eficienta energetica estimeaza un consum anual de circa  190 kW/h, iar in ceea ce priveste consumul de apa aceasta are valoarea de 10.000 litri anual in conditii normale de utilizare. Grila de programe pune la dispozitie 9 posibilitati de spalare ce se diferentiaza in functie de temperatura, timp de spalare si viteza de centrifugare: bumbac, lana, program usor de calcat, delicate, program rapid, spalare manuala. Masina de spalat rufe AEG LAVAMAT L68480FL  e potrivita pentru cei ce doresc un device premium cu specificatii bune, rezistent in timp si fiabil. Nivelul de zgomot la spalare de doar 58 db o incadreaza in clasa celor silentioase.

Comments

[…] Panoul de control nu a fost schimbat prea mult si are la baza consola rotunda si displayul lcd. Add Wash permite adaugarea ulterioara a hainelor chiar daca ciclul de spalare a inceput si aceasta functie e […]

[…] spalare manuala, program rapid, haine sintetice, mixte, delicate, sport. Whirlpool FWF 71483 W e o masina de spalat automata care merita putina atentie pentru ca dispune de specificatii ce ofera rezultate bune la spalare si […]

Leave a Reply