Albatros CF34A+ dispune de un finisaj placut la exterior si va fi usor de instala in bucatariile morde sau clasice. E vorba de o combina frigorifica cu volum de 273 litri compartimentata eficient pentru a gasi cu usurinta alimentele dorite. Pretul pentru acest aparat frigorific este unul corect daca e sa luam in calcul brandul, tehnologiile de racire si clasa A+ de eficienta energetica. Constructia e una clasica si amplaseaza frigiderul in partea superioara. Cele patru rafturi din sticla securizata sunt complet detasabile pentru a face loc alimentelor voluminoase. Compartimentul special pentru fructe si legume este o dotare obligatorie in ziua de azi si il gasim integrat si in noul model Albatros. Aici sunt oferite conditii optime pentru pastrarea acestor alimente un timp indelungat si puteti observa diferente notabile intre pastrarea clasica si pastrarea in acest compartiment. Sistemul pentru dezghetare este de tip automatic si conduce apa rezultata in urma condensului catre exterior pentru a fi eliminata prin evaporare. Racirea se realizeaza fara depuneri de gheata si acest aspect reprezinta un avantaj avand in vedere faptul ca alimentele sunt pastrare in conditii optime, iar apa nu se va depune pe componentele interne ale combinii frigorifice.

Albatros CF34A+ dispune de un congelator cu volum de 68 litri compartimentat cu ajutorul celor 3 sertare. La interior se gaseste termostatul reglabil util pentru reglajul temperaturilor din cele doua zone. Sistemul de iluminare are la baza leduri performante si se bucura de un consum energetic redus alaturi de o eficienta ridicata. Designul exterior e unul care atrage privirile, iar suprafata exteriora din inox e usor de curatat si intretinut. Manerele sunt incorporate in plan orizontal tocmai pentru a pastra bine liniile designului. 

Combina frigorifica dispune de un pret corect in aceasta perioada, iar un alt avantaj este asigurat si de perioada de garantie de 3 ani. Este avantajos chiar si pentru familiile numeroase pentru ca pune la dispozitie un volum total de 273 litri. Nivelul de zgomot de 42 db il incadreaza in clasa celor silentioase. Pentru amplasare trebuie avuta in vedere inaltimea de 176 cm.