Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Albatros CF39A+++ – combina frigorifica in clasa A+++

Albatros e un brand relativ nou pe piata si pune la dispozitie aparate incapatoare la preturi accesibile. Astazi va propun spre review modelul Albatros CF39A+++ – model economic datorita incadrarii in clasa A+++ care ofera spre depozitare volum total de 312 litri. Arata bine din punct de vedere estetic si iese in evidenta prin finisajul alb, manerele interegrate cu insertii metalice si inaltimea de 186 cm.

Frigiderul beneficiaza de o pozitie clasica si pune la dispozitie o compartimentare buna. E vorba de un volum de 228 litri impartit cu ajutorul celor patru rafturi din sticla securizata. Usa are incorporate suporturi speciale pentru sticle de diferite marimi, iar in partea superioara are raftul special folosit la depozitarea alimentelor de dimensiuni mici. Compartimentul pentru fructe si legume este o dotare buna in ziua de azi si il gasim incorporat in cadrul acestei combine frigorifice. Aici se ofera conditii optime pentru pastrarea legumelor si fructelor o perioada mai indelungata. Congelatorul are trei compartimente detasabile si un volum total de 84 litri.

La interior nu prea am gasit puncte negative si avem la dispozitie o compartimentare buna si rafturi detasabile pentru a depozita usor si alimentele voluminoase. Sistemul de iluminare pe baza de leduri ofera o vizibilitate buna atunci cand usa este deschisa si are un consum energetic redus. De asemenea, temperatura interioara se poate regla cu ajutorul termostatului amplasat in interior.

Usile apratului sunt reversibile – li se pot modifica pozitia pentru deschidere in functie de spatiul disponibil in bucatarie. Culoare de finisaj este una placuta si se integreaza cu usurinta in orice tip de bucatarie. Albatros CF39A+++ este un aparat economic are un consum estimat de 147 kWh/an. Este un aparat incapator care pune la dispozitie spatiu suficient in ambele zone de racire, iar compartimentul special pentru fructe reprezinta un avantaj major. 

Leave a Reply