Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Arctic AD54240S+ – frigider cu doua usi economic

Arctic AD54240S+ este un frigider cu doua usi ce se remarca prin inaltimea de 146 cm si volum total disponibil de 223 litri. Este un aparat recomandat celor ce doresc sa puna accent pe pastrarea la rece a alimentelor si sa aiba si un volum redus pentru congelarea diferitelor tipuri de legume, carne sau alte preparate asemanatoare.

Review Arctic AD54240S+

Din punct de vedere constructiv se remarca prin amplasarea congelatorului in partea superiora. Aici avem disponibil un volum de 46 litri. Spatiul interior este impartit cu ajutorul unui gratar metalic in doua parti egale si se poate detasa pentru a face loc alimentelor mai voluminoase.

Frigiderul ocupa cea mai mare proportie din volumul total disponibil. E vorba de 240 litri si se aseamana din acest punct de vedere cu spatiul oferit de o combina frigorifica medie. Sistemul de racire din aceasta zona functioneaza fara depuneri de gheata si acest aspect se va reflecta asupra consumului energetic. Se evita in acest fel dezghetarea clasica care dureaza destul de mult, iar alimentele isi pot pierde din proprietati in aceasta perioada. Spatiul interior este compartimentat cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata, iar in partea de jos se gaseste si compartimentul special pentru fructe si legume ce beneficiaza de un nivel optim de umiditate pentru pastrarea alimentelor din aceasta gama o perioada mai indelungata de timp. Usa contine un set de rafturi ajustabile pentru a raci recipiente de diferite dimensiuni. Sistemul antibacterian este o dotare prezenta pe majoritatea aparatelor de la acest brand si consta in tratarea garniturilor cu adezivi speciali ce nu permit dezvoltarea bacteriilor.

Arctic AD54240S+ se prezinta bine si din punct de vedere estetic si vine cu un finisaj argintiu, usi reversibile si manere verticale care ies in evidenta. Pentru amplasare trebuie avute in vedere urmatoarele dimensiuni: adancime 60 cm, latime 54 cm si inaltime de 146 cm.

Pret Arctic AD54240S+

Aparatul a aparut deja in oferta magazinelor online si beneficiaza de un pret special in aceasta perioada. Asa cum am amintit si mai sus, este aparatul potrivit pentru cei ce doresc un frigider cu doua usi ieftin care sa beneficieze de un consum energetic scazut (clasa de eficienta energeticaA+). Ofera spatiu suficient in ambele zone, are termostat reglabil, sistem de iluminare interior si nivel de zgomot redus in timpul functionarii.

Leave a Reply