Arctic AD6310MT++ e un frigider cu doua usi ce dispune de un  volum total de 306 litri, clasa energetica A+ si un finisaj modern pe argintiu. Sunt aparate la cautare in acesta perioada pentru ca se apropie de specificatiile combinelor frigorifice mentinand pretul la un nivel constant.

Constructia amplaseaza congelatorul in partea superioara si frigiderul in cea inferioara. Pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere urmatoarele dimensiuni:  175.4 cm inaltime x 59.5 cm latime x 60 cm adancime.

Pret si review Arctic AD6310MT++

Vine la un pret bun, iar in acest buget primim un frigider cu doua usi de la un brand bun, cu spatiu mare pentru depozitare si nivel de zgomot redus. Perioada de garantie e de 24 luni, iar transportul gratuit.

Compartimentul pentru fructe si legume ocupa cea mai joasa pozitie din zona frigiderului si dispune de o culisare usoara pentru acces rapid la alimente. Aici sunt conditii optime in ceea ce priveste umiditatea si temperatura pentru o pastrare indelungata. Cele patru rafturi din sticla securizata asigura compartimentarea frigiderului. Retin pana la 25 kg, au marginile inalte pentru a nu permite scurgerea lichidelor si se detaseaza pentru accesul alimentelor de dimensiuni mai mari. Volumul de 237 litri este mai mult decat necesar si suficient pentru orice familie. Sistemul de dezghetare e de tipul automat si are ca principala caracteristica eliminarea apei rezultata din condens catre exteriorul aparatului pentru evaporare.Congelatorul ocupa pozitia superioara si este caracterizat de volumul de 69 litri. Este o valoare buna avand in vedere ca o combina frigorifica are cam 80 litri. Gratarul din sarma ofera o compartimentare, dar se poate detasa pentru mai mult spatiu. Temperatura se ajusteaza cu ajutorul termostatului reglabil, iar sistemul de iluminare este eficient chiar si cu frigiderul incarcat bucurandu-se de un consum energetic scazut.

Arctic AD6310MT++ arata bine la exterior chiar daca are un design simplu. Argintiul este la moda, iar clasicul alb parca s-a demodat in ultimul timp. manerele sunt incorporate pentru a pastra liniile aparatului, iar usile se deschid in mod standard pe partea dreapta. In functie de spatiul disponibil puteti opta pentru modificarea acestei pozitii – usi reversibile.

Garniturile usoilor sunt tratate cu adezivi speciali ce nu permit bacteriilor sa se dezvolte. Arctic AD6310MT++ are in componenta un sistem de racire static ce are la baza un compresor. Sistemul de racire de tip NoFrost raceste fara gheata si nu solicita in mod abuziv compresorul. Acest aspect se va resfrange asupra consumului energetic anual care are valoarea de 208 kWh. Nivelul de zgomot de doar 39 db incadreaza acest frigider cu doua usi in clasa celor economice.