Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Arctic AED7201A+++ – masina de spalat rufe compacta si economica

Spalatul rufelor se poate realiza in bune conditii si cu o masina de spalat rufe ieftina si in aceasta ordine de idei va prezint spre review Arctic AED7201A+++ – model la un pret special in aceasta perioada care se remarca prin capacitatea de incarcare de 7 kg, viteza de stoarcere de 1200 rotatii pe minut si desing special al peretilor laterali pentru a reduce nivelul vibratiilor din timpul functionarii.Aparatul dispune de o grila bogata de programe de spalare si are setari stabilite pentru toate tipurile de tesaturi. Este ideala pentru cupluri sau familiile formate din 3-4 persoane pentru ca ofera o capacitate de incarcare destul de buna. Este incadrata in clasa A+++ de eficienta energetica si se bucura de un consum energetic scazut. Programul special pentru camasi, cel anti-alergic si cel pentru culori inchise sunt cele mai importante dotari la modelul de fata, iar urmatoare intregesc posibilitatile de spalare: bumbac, lana, sintetice, haine colorate, prespalare, program rapid, eco, clatire intensiva, delicate, etc. Se observa ca exista cate un program de spalare pentru fiecare tip de tesatura, deci nu ar trebui sa existe probleme din acest punct de vedere. In plus, capacitatea mare de incarcare si deschiderea larga a usii de acces (155 grade) ofera introducerea si scoaterea lejera a articolelor voluminoase (pilote, paturi).

Panoul de control nu a suferit modificati majore comparativ cu modelele precedente si este simplu de utilizat datorita instructiunilor afisate in jurul consolei rotunde. Displayul lcd afiseaza doar timp ramas pana la finele ciclului de spalare, desi nu cred ca mai avem nevoie de alte informatii. Mai jos se afla situate butoanele pentru celelalte functii : temperatura spalare, viteza centrifugare, centrifugare intensiva, pornire temporizata. Confirmarea acestora se realizeaza prin intermediul unor leduri de dimensiune potrivita.

Capitolul functii suplimentare si siguranta aduce in prim plan sistemul AquaStop ce va opri in cel mai scurt timp alimentarea cu apa in cazul in care presiunea este prea mare sau exista scurgeri din diferite motive. Se evita in acest fel accidentele neplacute cauzate de inundatii si consumul de apa care poate fi destul de mare pana la observarea defectiunii. Butoanele masinii de spalat pot fi blocate pentru a nu permite celor mici modificarea programului sau a altor parametrii. Sistemul electronic pentru controlul balansului distribuie uniform cantitatea de rufe pentru a evita vibratiile si zgomotele in timpul functionarii. In acest fel se asigura o functionare corespunzatoare fara a afecta consumul energetic.
Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Arctic AED7201A+++ este potrivita pentru cei ce doresc un aparat simplu de utilizat si care sa fie destul de incapator. Are un consum energetic scazut, iar motorul modern si designul specific al peretilor laterali ii asigura un nivel scazut de zgomot in timpul functionarii. Se prezinta bine si din punct de vedere estetic si iese in evidenta prin carcasa de culoare alba si urmatoarele dimensiuni: adancime 51 cm, inaltime 84 cm si latime 60 cm.

Leave a Reply