Arctic AK54240S+ e o combina frigorifica incadrata in clasa A+ de eficienta energetica si pune la dispozitie un volum total de 229 litri. Constructia aparatului e una simpla: frigider in partea superioara si congelator in partea inferioara. Se prezinta destuld e bine si din punct de vedere estetic datorita finisajului pe alb si marginilor patratoase. Nu are dozator de apa sau panou de comanda la exterior, dar il consider o idee buna daca doresti un aparat simplu care sa nu coste prea mult.

Pret Arctic AK54240S+

Arctic AK54240S+ e disponibil la un pret de circa 950 lei, iar in acesti bani primim un aparat incapator, economic si cu sistem de racire fara gheata – NoFrost. Acesta solicita mai putin compresorul si isi pune amprenta si asupra nivelului de zgomot, dar si consumului energetic. Il poti comanda online cu livrare in circa 24-48 ore alaturi de garantie 24 luni, transport gratuit, posibilitate retur si ridicarea optionala pentru produsul vechi – vezi oferta completa

Frigiderul dispune de un spatiu de 142 litri impartit cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata. Acestea sunt detasabile pentru a face loc alimentelor de dimensiuni mai mari si rezista la o greutate maxima de 25 kg. Compartimentul special pentru fructe si legume este spatiul potrivit pentru a pastra aceste alimente o perioada mai lunga de timp fara a se pali sau ofili. Pe usa mai gasim instalate trei suporturi ajustabile si tava pentru oua. Tot aici este instalat si termostatul reglabil ce permite ajutarea temperaturii in functie de nevoie si de temperatura ambientala. Garniturile celor doua usi beneficiaza de tratament special cu adezivi si nu permite dezvoltarea bacteriilor.

Congelatorul ofera diferenta de 87 litri si are trei comapartimente, unul fiind destinat introducerii alimentelor voluminoase (BigBox). Capacitatea de congelare de aici este de 3.5 kg/24 ore. La prima umplere a acestui compartiment puteti activa si functia de congelare rapida pentru a aduce alimentele intr-un timp scurt la temperatura dorita.

Exteriorul este capitolul car mi-a atras atentia si la prima vedere am crezut ca este o combina frigorifica Beko. Cei de la Arctic au lucrat ceva la elementele exterioare si pot afirma ca acum arata destul de bine. Manerele ies putin in evidenta, dar sunt instalate intr-o pozitie ce permit deschiderea lejera a usilor. Pozitia pentru deschidere se poate modifica in functie de preferinte:pe stanga sau pe dreapta. Arctic AK54240S+ se poate instala in orice colt din bucatarie sau hol, dar trebuie sa ai in vedere inaltimea aparatului de 152.5 cm.