Arctic AK54305MT+ e un model cu inaltimea de 181 cm ce beneficiaza de un pret corect si de un aspect premium usor de integrat in orice bucatarie. Aceste finisaje pe argintiu sunt la moda si majoritatea brandurilor se axeaza pe ele. Volumul total pentru depozitare este de 297 litri, iar clasa de consum este A+. Aceasta estimeaza un consum anual de circa 267 kwh. E important sa alegeti o clasa de consum economica pentru ca combina frigorifica este in functiune mare parte din timp.

Review si pret Arctic AK54305MT+

Vine la un pret bun (detalii sunt aici), iar in acest buget primim un aparat elegant dotat cu tehnologii de racire recente si dezghetare automata. E bine sa cautati in specificatii aceasta dotare pentru ca in sens contrat dezghetarea ar trebui efectuata manual si se cunoaste ca este o activitate migaloasa si care necesita timp.

Zona de racire – frigiderul – ofera spre depozitare un volum de 204 litri si este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata. Acestea sustin pana la 25 kg, sunt ajustabile si detasabile si au margini ridicate pentru a nu permite scurgerea apei. Compartimentul pentru fructe/legume si branzeturi ofera un mediu potrivit pentru a pastra aceste alimente perioade de timp mai indelungate datorita nivelului redus de umiditate. Congelatorul are trei compartimente transparente si total detasabile, iar capacitatea de colectare e de circa 4 kg/24 ore. in ceea ce priveste accesoriile in pachetul de livrare se gaseste tava pentru gheata si suportul pentru oua. Designul este unul clasic Arctic si se observa manerele iesite din profilul usilor. Sunt de dimensiuni optime pentru a oferi o deschidere lejera a usilor. In functie de spatiul disponibil puteti opta si pentru deschiderea pe partea stanga a usilor – operatiune ce se executa usor cu minim de scule si cunostinte. La interior gasim si termostatul reglabil util pentru ajustarea temperaturii de racire. Autonomia fara curent electric este de circa 16 ore, iar nivelul de zgomot de 40 db incadreaza modelul Arctic AK54305MT+ in clasa celor silentioase. Este caracterizat de urmatoarele dimensiuni: inaltime 181 cm, latime 54 cm, adancime 60 cm.