Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Arctic AK60320+ – combina frigorifica pentru un buget redus

Daca cauti un aparat frigorific cu volum redus te poti indrepta catre acest Arctic AK60320+. E vorba de o combina frigorifica cu volum total de 295 litri (205 l – frigider si 90 l congelator) recomandata pentru situatiile cand cantitatea alimentelor pastrate in zona de racire sau de congelare este ceva mai redusa.

Din aceasta cauza vine la un pret bun alaturi de garantie 36 luni cu posibilitate de extindere, transport gratuit. Poti opta si pentru ridicarea produsului vechi daca nu ai alte planuri cu el, dar si pentru inscrierea in promotie contra unui bon valoric ce poate fi folosit pentru cumparaturile efectuate pana la sfarsitul anului.

Frigiderul beneficiaza de 3 rafturi din sticla securizata, compartiment pentru legume/ fructe si patru suporturi pe usa ajustabile in functie de nevoile de depozitare. Rafturile din zona frigiderului sunt alcatuite din sticla securizata si asigura sustinerea greutatilor de pana la 25 kg. Se pot detasa sau ajusta in functie de preferinte pentru a asigura spatiu necesar pentru articolele mai voluminoase. Alimentele din zona de racire beneficiaza de conditii optime de pastrarea datorita compartimetnul special ce ofera umiditate redusa si temperatura in jurul valorii de 0 grade. Acesti factori sunt esentiali pentru o pastrare indelungata in bune conditii. Eco Buzz intra in functiune si va emite un sunet caracteristic atunci cand usa este uitata deschisa mai mult de 1 minut pentru a preveni modificarea temperaturii din interior. termostatul ajustabil ajuta la reglarea temperaturii interiorare in functie de preferinte sau in functie de temperatura din exterior.

Congelatorul are 3 compartimente, volum disponibil de 90 litri si pune la dispozitie o capacitate de congelare de 6 kg/24 ore. Clasa de consum A+ ofera un consum energetic redus cu pana la 24% comparativ cu aparatele incadrate in clasa A. E important sa alegi un aparat frigo economic mai ales daca ai congelatorul plin pe tot parcursul anului. Consumul anual in cazul modelului de fata are o valoare foarte buna: 276 kwh.

Arctic AK60320+ este o combina frigorifica silentioasa gratie nivelului de zgomot de doar 42 db. Pentru amplasare e bine sa tineti cont de urmatoarele dimensiuni: inaltime 185 cm, adancime 60 cm, latime 60 cm. Autonomia fara energie electrica este de aproximativ 18 ore. E aparatul potrivit pentru cei ce dispun de un buget mediu si doresc sa inlocuiasca vechiul model cu unul avansat si care beneficiaza de consum redus de energie. Se prezinta bine din punct de vedere estetic: finisajul clasic pe alb e pastrat si aici ca la majoritatea aparatelor de la acest brand, manerele sunt integrate pentru a pastra liniile usilor. Dechiderea se realizeaza in mod standard pe partea dreapta, dar capabilitatea lor de a fi reversibile asigura deschiderea si pe partea stanga. Operatiunea de modificare a acestei pozitii se realizeaza simplu si nu e nevoie de cine stie ce cunostinte tehnice sau mecanice.

Leave a Reply