Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Arctic AK60355NFE+ – combina frigorifica cu volum de 321 litri

Arctic AK60355NFE+ este un aparat frigorific Full No Frost cu volum total de 321 litri si clasa energetica A+. Este un model nou pe piata si vine cu o garantie standard de 36 luni cu posibilitate de extindere contra unei sume modice. Avantajele oferite tin de designul exterior, capacitatea mare pentru depozitare, consumul energetic scazut si unele functii suplimentare. Are o constructie clasica: congelator in partea inferioara si frigider in cea superioara.

Este accesibil din punct de vedere al pretului si am vazut putine aparate de racire care sa puna la dispozitie atatea tehnologii in acest buget. De exemplu Eco Fuzzy reduce consumul de energie electrica daca usa frigiderului nu a fost deschisa timp de 6 ore si alte modificari asupra panoului de control nu au fost aduse.

Frigderul este bine compartimentat si are la dispozitie 3 rafturi din sticla securizata. Pe usa se mai gasesc patru suporturi pentru diferite sticle sau recipiente. Compartimentul special pentru fructe si legume si cel in care temperatura este setata la 0 grade sunt dotari bune si le gasim prezente la apratul de fata. Alimentele se pastreaza un timp mai indelungat in conditii bune isi isi pastreaza prospetimea si vitaminele. Volumul disponbil aici este de 231 litri. Racirea interioara este asigurata de un sistem pe baza de curenti de aer multidirectionali si de un ventilator care asigura o temperatura constanta in orice colt. Sistemul de racire No Frost este unul dintre cele mai avansate si asigura pastrarea temperaturii interioare fara depuneri de gheata alaturi de un nivel de umiditate optim.Congelatorul pune la dispozitie pentru depozitare 90 litri impartiti cu ajutorul celor 3 compartimente. Avantajul aici este dat si de compartimentul de mari dimensiuni ce ofera posibilitatea de a depozita alimente mai voluminoase. Capacitatea de congelare din aceasta zona este de circa 5 kg la 24 ore.

Arctic AK60355NFE+ arata bine si din punct de vedere estetic si se poate instala cu usurinta in orice tip de bucatarie. are un finisaj alb, panou de control amplasat pe usa mare, manere incorporate pentru a pastra liniile aparatului si usi reversibile – li se pot modifica pozitia de deschidere in functie de spatiul disponibil.

La capitolul functii suplimentare trebuiesc amintite urmatoarele: functie eco – functionare in regim economic prin oprirea indicatorilor din cadrul panoului de control, racire rapida, congelare rapida, functie Vacanta – se mentine o temperatura constanta la interior alaturi de un consum energetic scazut, avertizare la usa lasata deschisa, iluminare interioara pe baza de leduri, clasa energetica A+ – conomie cu pana la 24 % comparativ cu produsele din clasa A, raft special pozitionat pe usa pentru sticlele de mari dimensiuni, termostat ajustabil, posibilitate blocare panou de control.

Combina frigorifica Arctic este potrivita pentru cei ce doresc ceva modern si cu spatiu mare pentru depozitare. Are tehnologii avansate de racire si se bucura de un consum de energie electrica scazut. Pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere urmatoarele dimensiuni: inaltime 201 cm, adancime 60 cm, latime 59.5 cm. Autonomia fara curent este de circa 17 ore, iar nivelul de zgomot la functionare nu va depasi valoarea de 43 db.

Leave a Reply