Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Arctic AK60400NFMT – combina frigorifica cu garantie 5 ani

Combinele frigorifice Arctic incep sa arate din ce in ce mai bine la exterior, dar am observat ca si dotarile interne au evoluat spre bine. Din aceasta categorie face parte si Arctic AK60400NFMT – aparat cu inaltimea de 201 cm care uimeste prin volumul disponibil, tehnologiile de racire si consumul energetic scazut. Sistemul de racire de tip No Frost este disponibil atat pentru frigider cat si pentru congelator si acest aspect se va reflecta asupra consumului energetic, nivelului de zgomot si rezistentei in timp a aparatului. In plus, lipsa racirii pe baza de gheata asigura pastrarea alimentelor un timp mai indelungat in bune conditii si o curatare usoara a aparatului.

Review Arctic AK60400NFMT

Constructia este una clasica si vom intalni zona de racire in partea superioara. Volumul de aici este de 257 litri, sunt incluse trei rafturi din sticla securizata, patru suporturi pe usa, compartiment special pentru fructe si legume si unul in care temperatura este setata la 0 grade. Aceste compartimente pastreaza in bune conditii fructele si legumele, branzeturile si carnea proaspata pentru ca ofera o umiditate optima.

Racirea in cele doua compartimente este asigurata de un sistem pe baza de curenti de aer multidirectionali care mentin calitatea si prospetimea alimentelor un timp mai indelungat. Temperatura si umiditatea in cele doua compartimente este distribuita in mod uniform si din aceasta cauza mirosurile nu se amesteca intre ele. Aparatul frigorific Arctic are sistem de iluminare avansat si ofera o vizibilitate buna la interior alaturi de un consum energetic scazut. Sticlele si borcanele sunt in ziua de azi de dimensiuni diferite si pot fi racite in acest caz pe rafturile ajustabile de pe usa. Congelatorul are ca punct forte compartimentul de dimensiuni mari care ofera o depozitare lejera pentru alimentele de dimensiuni mari. Capacitatea de congelare din aceasta zona este de circa 5 kg/24 ore, iar pentru o congelare rapida poate fi folosita si functia specifica.

Designul este capitolul care m-a atras cel mai mult la acest model. Usile sunt bine finisate, au marginile drepte, iar aspectul metalic ii ofera un aer premium. Usile sunt reversibile – se poate modifica pozitia pentru deschidere in functie de spatiul disponibil in bucatarie. Arctic AK60400NFMT se caracterizeaza prin urmatoarele dimensiuni: 201 cm inaltime x 59.5 cm latime x 65 cm adancime.

Pret Arctic AK60400NFMT

Arctic AK60400NFMT e un model de luat in seama daca cauti un aparat de recire pentru un buget mediu. Il poti gasi in aceasta perioada alaturi de o reducere de 30% fata de pretul de baza si cu o perioada de garantie de 36 luni. Se integreaza cu succes in orice tip de bucatarie si nu va recomand sa o incorporati datorita aspectului de metal de la exterior. Manerele sunt integrate pentru a pastra in conditii bune liniile aparatului. In plus transportul gratuit si posibilitatea desfacerii coletului la livrare sunt alte avantaje de care puteti profita. Este un aparat incapator, economic (clasa de eficienta energetica A+) si silentios (43db).

La capitolul functii suplimentare pot fi amintite urmatoarele: termostat reglabil, protectie antibacteriana – garniturile usilor sunt tratate cu adezivi speciali pentru a nu permite aparitia si formarea bacteriilor, sistem pentru avertizare la usa lasata deschisa, functie eco fuzy.

Spre deosebire de masina de spalat rufe, o combina frigorifica functioneaza tot timpul anului si din aceasta cauza trebuie sa te indrepti catre modele economice si rezistente in timp. Perioada de garantie este un alt aspect care trebuie luat in seama. Volumul interior este ales in functie de numarul membrilor familiei, dar in ziua de azi nu este mare diferenta din punct de vedere al pretului intre un aparat mediu si unul mare.

Leave a Reply