Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Arctic ANK326B+ – Combina frigorifica incapatoare si economica

Arctic este brandul potrivit atunci cand cauti un electrocasnic ieftin si bun. Combina frigorifica Arctic ANK326B+ incorporeaza multe tehnologii avansate de racire alaturi de un consum redus de energie electrica. In plus, designul exterior este unul modern si bine pus la punct.

Pret Arctic ANK326B+

Consider ca pretul este avantajos avand in vedere volumul total disponibil si clasa energetica A+ de consum. Perioada de garantie este de 36 luni, se asigura transport gratuit si ridicarea optionala pentru produsul vechi.

Frigiderul ofera o capacitate de racire de 205 litri si este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafuturi din sticla. In zona inferioara gasim compartimentul special pentru fructe si legume, spatiu ce prelungeste perioada de pastrare pentru acest tip de alimente. Pentru o buna vizibilitate la interior avem integrat un sistem de iluminare pe baza de leduri albe eficiente. Temperatura se poate ajusta din cadrul termostatului reglabil amplasat la indemana. Sistemul bacterian este prezent la acest model si consta in tratarea garniturilor usilor cu agenti speciali ce nu permit dezvoltarea bacteriilor si micro-organismelor.

Congelatorul dispune de 3 compartimente, 90 litri volum si are o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore. Se poate activa functia de congelare rapida cand se doreste o racire accentuata pentru aceasta zona.

Arctic ANK326B+ arata bine la exterior si se incadreaza in orice bucataria. Aparatul masoara 185.3 x 59.5 x 60 cm, are usi reversibile si manere verticale de dimensiuni medii. Autonomia de functionare fara curent electric este de circa 18 ore. Nivelul de zgomot redus la functionare il incadreaza in clasa celor silentioase.

Comments

[…] Congelatorul are trei compartimente detasabile si transparente. Volumul disponibil aici e de 98 litri, iar capacitatea de congelare de 12 kg/24 ore. Aici gasim ca accesoriu tava petnru gheata. Poti citi si despre o combina frigorifica ieftina. […]

Leave a Reply