Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Arctic APL71222BDW3, masina de spalat rufe slim cu clasa A3+ si incarcare de 7 kg

Arctic APL71222BDW3 e o masina de spalat rufe automata ce masoara in adancime 45 cm si este recomandata pentru amplasarea in baile de suprafata redusa. Are specificatii destul de bune chiar daca este incadrata in categoria celor slim si aici amintesc de capacitatea de incarcare de 7 kg, clasa energetica A+++ si 15 programe de spalare pentru a asigura conditii diferite in functie de tipul de tesatura.

Punctele importante le veti gasi incluse in acest review, iar pentru cei ce cauta informatii despre pretul de achizitie trebuie sa aveti in vedere ca este unul rentabil avand in vedere specificatiile, brandul de la care vine si tehnologiile de spalare incorporate. Exista si posibilitatea de a beneficia de un card cadou cu o valoare considerabila daca optezi pentru ridicarea produsului vechi – verifica daca mai e valabila aceasta oferta.

Consumul energetic este cel care ne intereseaza in cazul oricarui electrocasnic pentru ca in functie de acesta se pot face economii anuale importante. Sistemul automat pentru reglarea este o functie ce trebuie luata in seama pentru ca ajusteaza cantitatea de apa in functie de greutatea incarcaturii asigurand in acest fel consumul optim de resurse dar si o spalare corespunzatoare intr-o cantitate potrivita de apa. Sistemul electronic pentru controlul balansului e inclus in cadrul masinii de spalat Arctic APL71222BDW3 pentru a asigura o distribuire uniforma a rufelor la interior diminuand in acest fel vibratiile si asigurand o functionare corespunzatoare pentru aparat.

Noua masina de spalat slim Arctic APL71222BDW3 e caracterizata de un finisaj alb ce va asigura o integrare rapida in decorul oricarei bai. Usa de acces are deschidere larga pentru a oferi o incarcare si descarcare lejera chiar si pentru articolele mai voluminoase. Panoul de control e unul simplu de utilizat si are la baza consola rotunda ce permite alegerea unui program de spalare cu instructiuni in limba romana, displayul lcd pentru a oferi informatii despre ciclul de spalare si butoane suplimentare ce ofera reglaj pentru temperatura de spalare, viteza de stoarcere (valoare maxima de 1200 rpm), programare intarziata sau blocare acces la interfata utila in cazul in care nu se doreste schimbare setarilor de catre cei mici. Programele de spalare se diferentiaza in functie de temperatura, timp de spalare sau miscarile tamburului si ofera conditii personalizate pentru orice tip de tesatura: bumbac, lana, haine sintetice, delicate, articole sportive, geci de iarna sau pilote, blugi, program rapid, spalare manuala sau clatire intensiva.

Chiar daca a aparut pe la final de 2017, electrocasnicul Arctic APL71222BDW3 merita putina atentie prin prisma specificatiilor bune si amplasarea destul de rapida chiar si in situatiile cand nu exista mult spatiu. Are senzori interiori ce asigura reglarea consumului in functie de cantitatea de rufe, sistem special pentru sigilarea scurgerii cu rol in retinerea detergentului pana la inceperea ciclului de clatire, rezistenta de incalzire acoperita cu strat de nichel, design S-shape cu rolul de a elimina vibratiile si zgomotele intense, ceritificare Woolmark, sistem EcoDose pentru a asigura o dozare optima de detergent lichid in cadrul procesului de spalare.

Leave a Reply