Arctic AROIM25602X  este un cuptor electric incorporabil nou pe piata si se remarca prin panoul de control usor de folosit, display lcd si capacitate de 71 litri. Pretul este unul potrivit pentru cei ce doresc un aparat din clasa de mijloc cu multe functii suplimentare si care sa arate bine la exterior. In urmatorul review am sa prezinta punctele ce te vor ajuta sa iti faci o parere despre acest minunat aparat de gatit. Este incadrat in clasa A+ de eficienta energetica de unde va rezulta un consum redus comparativ cu consumul clasic pe gaz. Alimentarea electrica prezinta unele avantaje majore, iar cea mai importanta este faptul ca nu depindem de presiunea de gaze si putem obtine rezultate bune la gatire gratie temperaturii constante de la interior

Cele 12 functii incluse in grila ne ofera numeroase posibilitati de gatire in functie de natura preparatelor astfel: gatire statica, statica + ventilatie, incalzire superioara/inferioara, grill, ventilatie cu aer cald, program special pentru pizza, ventilatie economica, pastrare la cald. Imi aduc aminte atunci cand am cumparat cuptorul electric ca a fost o perioada de circa 4 zile in care am gatit orice mi-a trecut prin minte. Aveam inspiratie in a gati cat mai multe feluri de mancare si ma bucura faptul ca acestea ieseau coapte perfect la finalul timpului stabilit.

Investitia intr-un cuptor incorporabil electric se merita pentru ca vom castiga timp pretios in timp ce preparatele se coc la interior si ar mai fi de adaugat si faptul ca gatirea respectiva este mult mai sanatoasa comparativ cu prajirea clasica in tigaie. Cuptorul vine la pachet cu 2 tavi de gatit si gratar special ce il putem folosi drept suport pentru gatirea bucatilor mari de carne. Iluminarea interioara este un beneficiu pentru ca putem verifica in orice moment starea preparatelor de la interior. Pereti interiori sunt speciali construiti pentru a retine urmele de ulei si rezidurile rezultate in urma procesului de gatire si usureaza activitatea de curatare.

Faptul ca este un model incorporabil reprezinta un avantaj referitor la modalitatea de amplasare. Dimensiunile de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm sunt unele standard si daca te-ai decis sa inlocuiesti vechiul model nu trebuie sa modifici mobila de bucatarie. Panoul de control este simplu de utilizat si are taste pentru a alege functia de gatire si setarea temperaturii de gatire. Arctic AROIM25602X dispune de displayul lcd ce afiseaza functia selectata si temperatura curenta, iar in modul de asteptare afiseaza ora. Usa interioara este alcatuita din sticla cu suprafata oleofoba (nu retine uleiul), iar la exterior gasim o rama neagra si maner pentru deschidere de culoare gri.