Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Arctic CB5200A++ – model slim cu grila bogata de programe

Daca iti doresti o masina de spalat rufe accesibila din punct de vedere al pretului iti recomand modelul Arctic CB5200A++. Brandul este unul cunoscut si cred ca multi dintre noi stim ca isi gaseste aplicatii in zona frigiderelor, combinelor frigorifice sau masinilor de spalat vase. Ieftin si buna iata ca exista si iti recomand sa citesti urmatorul review daca inca nu te-ai decis asupra modelului ce urmeaza sa il cumperi. Masina de spalat rufe Arctic e potrivita pentru o familie nu prea numeroasa sau atunci cand nu spalam des cantitati mari de haine. Gratie dimensiunilor reduse (84 x 60 x 41.5 cm) se poate instala destul de usor in baie sau bucatarie. Modelele slim se aleg in cazul in care camera unde urmeaza a fi instalata este de dimensiuni reduse si nu se impune achizitia unui model de dimensiuni normale. Are o capacitate de incarcare de 5 kg, 1200 rpm viteza maxima de centrifugare si clasa energetica A+++.

Pret Arctic CB5200A++

Asa cum am amintit mai sus, vorbim de o masina de spalat la un pret accesibil, dar cu destule tehnologii pentru a oferi rezultate bune la spalare alaturi de consum redus de energie si apa. Perioada de garantie acordata este de 36 luni, transportul fiind gratuit oriunde in tara. Daca nu esti multumit de specificatiile aparatului il poti returna fara niciun motiv timp de 30 zile.

Review Arctic CB5200A++

Aparatul arata destul de bine la exterior si observam designul clasic pe alb, constructia speciala a peretilor cu rolul de a atenua zgomotele si vibratiile (Design S-shape) si panoul de comanda usor de folosit. Planul frontal ne expune compartimentul pentru detergent, consola rotunda pentru selectia programelor si butoanele suplimentare (temperatura, viteza centrifugare, pornire intarziata). Confirmarea acestor setari se face prin intermediul ledurilor specifice.

Cele 15 programe de spalare incluse ne ofera o gama variata de possibilitati de spalare in functie de natura tesaturilor: bumbac, haine mixte, antialergic, culori inchise, spalare manuala, delicate, sintetice sau spalare rapida. Instructiunile in limba romana ajuta la alegerea rapida a programului preferat de spalare.  Sistemul electronic pentru controlul balansului se activeaza la orice spalare si are rolul de a distribui uniforma hainele la interior. Se obtine astfel o spalare in parametri, fara zgomote si vibratii deranjante. Cei patru senzori interiori optimizeaza consumul de apa si energie electrica si ajusteaza timpul de spalare, viteza de spalare sau de stoarcere in functie de greutatea introdusa in cuva. programarea intarziata va pune aparatul in functiune la ora stabilita si va asigura ca rufele sunt gata exact atunci cand avem nevoie. Pentru blocarea acesului celor mici la functiile aparatului poti activa blocarea panoului de control prin tastele aferente. Arctic CB5200A++ e aparatul potrivit daca cauti o masina de spalat cu capacitate de incarcare de 5 kg si care sa nu ocupe mult spatiu acolo unde va fi amplasata. Se utilizeaza usor, este economica, silentioasa ( 61 db la spalare si 77 db la centrifugare) si are o deschidere larga a hubloului pentru a facilita introducerea articolelor mai voluminoase.

Leave a Reply