Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Arctic CB6000A++ – masina spalat rufe cu adancime de 41 cm

Arctic CB6000A++ e o masina de spalat rufe cu constructie compacta si recomandata pentru instalarea in baile de dimensiuni reduse datorita faptului ca masoara in adancime 41.5 cm.Vorbim in acest review de un aparat slim cu capacitate de incarcare de 6 kg, viteza maxima de centrifugare de 1000 rpm si clasa de eficienta energetica A++. Aceasta valoare este amintita si in titlul produsului si promite un consum energetic anual de circa 173 kWh.

Pret Arctic CB6000A++

Modelul Arctic a aparut recent in oferta magazinelor online si il poti gasi la un pret redus alaturi de transport gratuit si garantie 24 luni. Este aparatul potrivit pentru cei ce nu doresc sa cheltuit mult, dar in acelasi timp sa aiba rezultate bune, un aparat cu dimensiuni slim si consum energetic scazut.

Review Arctic CB6000A++

Panoul de control este inteligent construit si cu taste asezate la locul lor. Consola rotunda permite alegere programelor de spalare si in ajutor vin si instructiunile din zona respectiva. Cele 15 programe de spalare asigura necesarul pentru orice familie: bumbac, lana, spalare manuala, clatire intensiva, camasi, culori inchis, program rapid si antialergic. In partea dreapta sunt amplasate butoanele pentru alegerea celorlalte setari suplimentare: viteza de stoarcere, temperatura de lucru, activare pornire intarziata. Alegerea este confirmata prin aprinderea ledurilor specifice.

Masina de spalat rufe Arctic dispune si de cateva functii destul de utile: sistem pentru controlul balansului, afisaj led, sistem blocare pentru copii (Child lock), design special pentru reducerea vibratiilor.

Arctic CB6000A++ este o varianta ieftina pentru cei ce doresc un aparat slim care sa aibe specificatii bune pe plan de spalare. Hubloul are o deschidere de 155 grade pentru a permite incarcarea si descarcarea rapida a rufelor. Din punct de vedere estetic nu am gasit minusuri si puteti observa carcasa metalica de culoare alba si hubloul in aceeasi culoare.

Leave a Reply