Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Arctic DBI64A+, masina de spalat vase incorporabila cu incarcare de 14 seturi

Mașina de spălat vase incorporabilă Arctic DBI64A+ e un model nou pe piață, iar principalele aspecte care o recomandă sunt date de capacitatea de încărcare de 14 seturi, 5 programe de spălare, tehnologie de protecție la inundații și motorul silențios care în același timp beneficiază de un consum de energie electrică scăzut. Faptul că este incorporabilă va duce la economie de spațiu și încadrarea acesteia în mobila de bucătărie

Se știe cât de economice sunt acestea aparate în ziua de astăzi și cât de utile sunt în orice bucătărie. Capacitatea de încărcare de 14 seturi asigură o încărcare destul de variată și o recomandă pentru familiile numeroase. Motorul Silent Inverter este unul dintre cele mai  avansate modele de pe piață și este caracterizat de un nivel ridicat de performanță și tehnologie, perioada de garanție fiind de10 ani. Vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul în orice locuință, eficiența energetică care se va simți incă de la primele facturi de energie electrică. Consumul optimizat de apă și nivelul redus de zgomot în timpul funcționării  sunt puncte importante de care trebuie să ținem cont atunci când alegem o mașină de spălat vase. Programele de spălare sunt cinci la număr și asigură multiple posibilități pentru spălarea tuturor articolelor de bucătărie:ECo 50 este un program ideal pentru curățarea zilnică a vaselor ce detin un grad mediu de murdărie; programul rapid asigurăra o temperatură înaltă de spălare ce oferă vase perfect curate în aproximativ o oră de funcționare. Acestea vor fi spălate și uscate pentru un timp foarte scurt comparativ cu programele normale.

La sfârșitul programului se livreaza prin intermediul unei tehnologii  aer cald care  în interiorul mașinii pentru o uscare completă a vaselor și tacâmurilor. Vasele cu un grad redus de murdărie de vor fi gata în doar 30 de minute cu ajutorul programului Expres 30 ce beneficiază pe lângă altele și de un consum redus de apă și energie.In acest fel obții rapid și economic vasele curate. Articolele cum ar fi oalele, tigăile sau alte vase de dimensiuni mai mari se pot spăla în în condiții optime cu ajutorul programului intensiv 70. Incărcarea pe jumătate poate pune în funcțiune aparatul chiar și atunci când nu este umplut în întregime, iar odată activată această opțiune optimizează ciclul de spălare  regland consumul de apă și energie electrică. In acest fel se execută o spălare eficientă cu un consum redus de resurse chiar și atunci când mașina nu este plină în totalitate. Panoul de control și face apariția la deschiderea ușii și are butoane speciale pentru selectarea programelor și funcțiilor suplimentare dar și un afișaj ce indica timpul de spalare ramas. Programarea întârziată pune în funcțiune aparatul la ora stabilită și se poate regla în intervalul 3-9 ore. De asemenea, sistemul de protecție Aqua protect întrerupe alimentarea cu apă în cazul existenței scurgerilor pentru a evita în acest fel inundațiile. La interior găsim un suport special pentru amplasarea tacâmurilor precum și alte accesorii.

Electrocasnicul de fata merită atenția familiilor numeroase și celor care pun preț pe timpul liber. E important să alegem o mașina de spălat vase cu capacitate mare de încărcare, dar trebuie în același timp sa avem în vedere și clasa de consum energetică în care este încadrat. Specificațiile tehnice sunt destul de bune și aici amintesc in primul rând de motorul economic și silențios, sistemul de protecție la inundații și programarea întârziată.

Leave a Reply