Masinile de spalat rufe slim sunt aparate ce pot fi gasite la preturi accesibile in cadrul magazinelor online si beneficiaza de review-uri pozitive. Arctic EF5100A+ este un aparat incadrat in aceasta categorie si este recomandat pentru spatiile inguste gratie adancimii de doar 41.5 cm. Celelalte dimensiuni raman neschimbate, adica inaltime 84 cm si latime 60 cm.

Pareri si review Arctic EF5100A+

Masina de spalat rufe slim beneficiaza de capacitate de incarcare de 5 kg, 1000 rpm viteza de stoarcere si este incadrata in clasa A+ de consum. Programul standard consuma circa 287 kwh. Capacitatea de incarcare este una potrivita pentru dimensiunile aparatului, dar nu va recomand daca aveti o familie numeroasa si spalati destul de des haine si articole voluminoase.

Grila de programe acopera necesitatile de spalare din orice gospodarie: program bumbac, prespalare, spalare manuala, clatire intensiva, sintetice, program economic, program rapid cu durata de 30 minute.

Panoul de control este cat se poate de simplu si are la baza selectorul de program, reglajul pentru viteza de stoarcere si butonul de pornit/oprit. E unul dintre cele mai simple aparate la acest capitol si nu trebuie sa stai mult pe ganduri dupa ce ai incarcat-o cu rufe.

Sistemul electronic pentru controlul balansului este o dotare buna si are rolul de a distribui rufele uniform in interiorul tamburului pentru diminuarea vibratiilor si zgomotelor si pentru o functionare in parametrii alaturi de un consum energetic redus.

Arctic EF5100A+ se prezinta bine din punct de vedere estetic si isi gaseste locul in orice bucatarie sau baie. Dispune de o carcasa metalica alba cu design special pentru a diminua vibratiile din timpul functionarii. Usa de acces se deschide larg pentru a permite incarcarea si descarcarea lejera. Este un aparat economic si silentios recomandat pentru cazurile in care locuiesti intr-o garsoniera sau pentru familiile formate din 2-3 membri.