Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Arctic EF5801A+ – masina de spalat rufe slim economica si silentioasa

Multi dintre noi se indreapta catre Arctic atunci cand vine vorba de un electrocasnic nou pentru casa.  Arctic EF5801A+ e o masina de spalat rufe slim recomandata pentru spatii inguste si pentru cei ce doresc un model rezistent si acceptabil din punct de vedere al pretului. Aparatul este modern, finisat pe alb si se remarca prin urmatoarele dimensiuni: 84 x 60 x 41.5 cm . Adancimea de 41,5 cm ne ofera o economie de spatiu in camera in care va fi instalata. Nu mai e nevoie decat de conectarea la reteua de apa si de scurgere si avem masina pregatita pentru spalari eficiente si economice.

Pret Arctic EF5801A+

Am afirmat mai sus ca este vorba de un model potrivit pentru cei ce dispun de un buget mediu daca doresc un aparat nou sau doresc sa il inlocuiasca pe cel vechi. Puteti verifica constant ofertele de pe piata online pentru ca in multe perioade exista reduceri de preturi. Garantia acordata pentru persoanele fizice este de 36 luni, se asigura transport gratuit si ridicarea optionala pentru masina de spalat rufe veche.

Arctic EF5801A+ – uita de spalatul manual

Imi aduc aminte ca in copilarie mama mea spala rufele la mana si era un adevarat chin pentru ca trebuiau spalate in doua ape si clatite destul de bine. Vremurile au evoluat si in ziua de azi avem aparate automate care ne usureaza viata. Modelul Arctic se poate incarca cu 5 kg rufe uscate ce vor fi apoi centrifugate la maxim 800 rpm. Este o viteza de stoarcere optima pentru acest tip de aparat chiar daca multe persoane ar fi dorit mai mult la acest capitol. Incadrarea in clasa A+ de eficienta energetica ii asigura un consum redus de energie electrica si va fi mult mai economica comparativ cu vechiul model.

Grila de programe contine 15 setari stabilite pentru orice tip de tesatura am spala: bumbac, lana, sintetice, delicate, program spalare manuala sau prespalare, etc. Programul rapid dureaza 30 minute si il putem folosi cand avem nevoie urgenta de o cantitate redusa de haine.

Senzorii interni cantaresc cantitatea de rufe introdusa in cuva si in functie de aceasta adapteaza durata ciclului de spalare, cantitatea de apa, viteza motorului la spalare si centrifugare pentru a oferi rezultate bune alaturi de un consum optimizat de resurse. Functia de control distribuie in mod uniform hainele la interior pentru o functionare in parametri si fara zgomote externe deranjante.

Panooul de control se remarca prin simplitate si usurinta in folosire. In centru gasim consola rotunda pentru selectia programelor cu instructiuni vizibile in limba romana. Displayul lcd lipseste la acest model si este inlocuit de butoane pas cu pas alaturi de confirmarea prin intermediul ledurilor. De aici putem alege viteza de centrifugare sau adauga ciclului suplimentare de spalare ori clatire.

Arctic EF5801A+ e un model ieftin ce merita putina atentie daca doresti o masina de spalat rufe de dimensiuni slim care sa nu coste prea mult. Dispune de un finisaj pe alb, este silentioasa si economica si are deschiderea larga a hubloului pentru a permite incarcare si descarcare in conditii lejere.

Comments

[…] deschidere larga a hubloului pentru a permite o incarcare si descarcare lejera. Daca nu esti adepta modelelor slim Arctic te poti indrepta catre acesta masina de spalat cu capacitate de incarcare de 7 kg si o viteza de […]

Leave a Reply