Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Arctic EF7100A+ – masina spalat rufe economica si silentioasa

Ieftin si bun iata ca exista si gasim acest echilibru in modelul nou aparut pe piata Arctic EF7100A+. E vorba de o masina de spalat rufe cu incarcare frontala aceesibila din punct de vedere al pretului de achizitie, economica si cu o capacitate de incarcare de 7 kg.  Viteza de centrifugare maxima este de 1000 rpm si asigura scoaterea rufelor aproape uscate. Din punct de vedere energetic este incadrata in clasa A+ alaturi de un consum in program standard de circa 381 kwh.

Pret Arctic EF7100A+

Modelul Arctic e disponibil la un pret special in aceasta perioada, iar in acesti bani primi un produs usor de utilizat, eficient si cu perioada de garantie de 36 luni. Este o optiune buna pentru cei ce doresc un electrocasnic ieftin care sa ofere o capacitate de incarcare de 7 kg.

Grila de programe este bine gandita si pune la dispozitie 15 programe de spalare. Avem incluse setari pentru orice tip de tesatura, iar programul rapid dureaza 30 minute si este recomandat pentru cantitati reduse de haine. Cele mai importante programe de spalare program bumbac, lana, spalare manuala, prespalare, haine delicate, mixte, sport, articole voluminoase, clatire intensiva, program sintetice, etc.Panoul de control ofera o programare rapida a aparatului datorita butoanelor amplasate la indemana: consola rotunda pentru selectia programelor cu instructiuni in limba romana, butoane pas cu pas pentru reglarea temperaturii sau vitezei pentru centrifugare. Controlul electronic al balansului este o functie buna pentru ca distribuie hainele uniform in cuva de spalare pentru o functionare corespunzatoare cu minim de nivel de zgomot.

Arctic EF7100A+ estimeaza un consum anual de apa de circa 10.780 litri, dar aceasta valoare depinde in mare masura si de frecventa utilizarii. Incarcarea si descarcarea rufelor se realizeaza usor datorita deschiderii largii a usii de acces. Aparatul dispune de o carcasa metalica de culoare alba cu design specific pentru a reduce nivelul vibratiilor din timpul functionarii.

Leave a Reply