Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

ARGO LILIUM 11 – dezumidificator cu garantie 3 ani

ARGO LILIUM 11 e un dezumidificator ce se remarca prin design elegant si minimalist si un panou de control usor e folosit. Higrostatul incorporat comanda oprirea si pornirea aparatului in functie de nivelul de umiditate din camera. Este o optiune buna sa cautati un aparat cu aceasta dotare daca doriti automatizare in locuinta.

Pretul pentru ARGO LILIUM 11 e unul corect daca luam in calcul specificatiile tehnice. E aparatul potrivit pentru incaperi de pana la 15 mp si dispune de 4 moduri de functionare. Transportul este gratuit, iar perioada de garantie e de 36 luni.

Capacitate de dezumidificare este de circa 11 litri/zi, iar in ceea ce priveste debitul de aer acesta are valoarea de 120 mc/ora. Controlul este unul digital, iar afisarea informatiilor se face in cadrul unui display cu leduri. De aici se poate alege unul dintre cele 4 moduri de functionare sau se poate seta nivelul de umiditate in intervalul 30-80%.

Nivelul de zgomot emis in timpul functioanarii nu prea deranjeaza pe cei din jur si are valoarea de 43 db. Cele 4 trepte de viteza asigura necesarul de ventilare in functie de situatie, iar filtrul de aer este detasabil pentru a se putea curata usor.

ARGO LILIUM 11 se preteaza a fi folosit in intervalul +5/+32 grade. Functionarea in afara acestui interval va duce la inghetarea vaporizatorului, aparatul trebuind sa intre in functia de dezghtare automata inainte de a continua functionarea normala.  Programul pentru uscarea hainelor, dezumidificarea, programul automat si continuu sunt cele 4 moduri de functionare pentru modelul de fata.

Timerul permite oprirea automata dupa expirarea timpului definit si se poate face in intervalul 1-24 ore. Apa rezultata in urma procesului de dezumidificare este colectata intr-un vas cu capacitatea de 2 litri. Atunci cand acesta este aproape plin intra in functiune avertizarea acustica ce sesiseaza faptul ca aceast recipient trebuie golit. Pentru cei ce doresc functionarea in regim de drenaj continuu trebuie sa racordeze un furtun special in cadrul robinetului de iesire din spatele aparatului.

ARGO LILIUM 11 are in sistemul de racire introdus agent de racire ecologic si nu emite substante toxice in mediu. Rotile incorporate si manerele asigura un transport rapid al dezumidificatorului dintr-o camera in alta.

Comments

[…] iar higrostatul electric incorporat are 3 valori presetate : 40%, 50% , 60%. E bine sa alegeti un model cu higrostat incorporat pentru usurinta in utilizare si datorita faptului ca oprirea se realizeaza in mod automat atunci […]

Andreea says:

Buna ziua, are si functie de blocare pentru a nu umbla copiii? Va multumesc.

Leave a Reply