Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko BCSA285K2S – combina frigorifica incorporabila cu functie Auto Defrost

Beko BCSA285K2S e un aparat potrivit pentru cei ce doresc o combina frigorifica incorporabila cu inaltimea de 178 cm si care sa dispuna de tehnologii avansate de racire. Ofera un volum total pentru depozitare de 277 litri, iar spatiul interior este bine compartimentat pentru acces rapid la alimente.

Racirea este asigurata de cunoscutul sistem NoFrost si prezinta avantaj in ceea ce priveste modalitatea de racire (fara gheata) si consumul energetic. Constructia aparatului e una clasica cu frigider in partea superioara si congelator in cea inferioara. Este un amplasament inteligent pentru ca ofera acces la alimentele de care avem mai des nevoie.

Frigiderul se remarca prin volumul de 193 litri, cele trei rafturi din sticla securizata,  4 suporturi de pe usa si compartimentul special pentru fructe si legume. Sunt oferite conditii optime pentru ca racirea este asigurata de curentii de aer rece, iar apa rezultata din condens este eliminata catre exterior pentru a fi evaporata. Sistemul de iluminare este destul de eficient chiar si cu rafturile pline si se bucura de un consum energetic scazut.

Congelatorul din cadrul modelului Beko BCSA285K2S pune la dispozitie 3 compartimente transparente si un volum total de 78 litri. Capacitatea de congelare e de 4 kg/24 ore, iar pentru a grabi procesul de racire puteti opta pentru activarea functie de congelare rapida. Rezultate bune sunt obtinute si in primul raft pentru ca are in partea superioara un ventilator ce asigura o circulare mult mai rapida a curentilor de aer reducand in acest fel perioada de congelare cu circa 10%.In functie de restrictiile spatiului din bucatarie puteti opta pentru deschideea usilor pe partea stanga sau dreapta. Este o operatiune ce necesita circa 10 minute, minim de scule si cunostinte. Garniturile usilor au fost tratate cu adezivi speciali pentru a nu permite dezvoltarea si aparitia bacteriilor, iar sistemul de balamale glisante asigura o inchidere perfecta a usilor pentru a mentine temperatura de la interior constanta. Designul exterior nu ne intereseaza prea mult in cadrul acestui aparat frigorific pentru ca usile nu vor fi vizibile dupa incorporare. Trebuie sa aveti in vedere urmatoarele dimensiuni ce caracterizeaza aceasta combina frigorifica incorporabila no frost si anume: 177.8 cm x 54 cm x 54.5 cm  (IxLxA).

Beko BCSA285K2S beneficiaza de un sistem de racire static si are in componenta un singur compresor. Autonomia fara energie electrica este de circa 20 ore, iar nivelul de zgomot emis in timpul functionarii este de aproximativ 39 db. Consumul anual de curent este de 282 kwh, aparatul fiind incadrat in clasa A+.

Leave a Reply