Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko CN161220DS – combina frigorifica cu sistem racire NeoFrost

Combinele frigorifice se aleg in functie de design, volum interior si tehnologii moderne incluse pentru pastrarea la rece. Beko CN161220DS dispune de un volum record de 552 litri si ne ofera destul spatiu atat pentru pastrarea la rece cat si pentru a pastra alimente in zona de congelat. Tehnologia de racire NeoFrost este una dintre cele mai eficiente si moderne de pe piata si asigura o temperatura constanta pentru fiecare compartiment alaturi de protectie impotriva aparitiei bacteriilor.

Pret Beko CN161220DS

Avand in vedere volumul total disponibil si compartimentarea buna de la interior pot spune ca merita pretul de vanzare, chiar daca pentru multi ar parea un pic cam piperat. Se asigura transportul gratuit, posibilitate returnare 30 zile, ridicarea optionala a produsului vechi si perioada de garantie de 24 luni. In functie de buget poti opta si pentru cumpararea in rate a produsului la un pret avantajos platit in fiecare luna.

Frigiderul are o conmpartimentare inteligenta si observati si din imaginea atasata ca poti depozita destul de multe produse. Articolele nu se aglomereaza si in acest fel le poti gasi repede atunci cand ai nevoie de ele. Zona frgiderului dispune de 3 rafturi din sticla securizata, multiple suporturi pe usa si compartiment special pentru fructe si legume. Volumul total din aceasta zona atinge valoarea de 357 litri. Filtru antimiros este o dotare importanta aici pentru ca asigura circularea si curatarea aerului cu ajutorul unui ventilator si al unui filtru cu carbune. Garniturile sunt tratate pentru a preveni aparitia bacteriilor, iar iluminarea la interior este asigurata de leduri albe amplasate pe spate si peretii laterali.

Congelatorul dispune de o pozitie inferioara si se remarca prin volumul de 164 litri. Aici gasim 3 compartimente si un sistem de racire fara gheata. Beko CN161220DS ofera o capacitate de congelare de 10 kg/24 ore.

La exterior gasim un aparat premium cu un finisaj pe argintiu si manere ce ies bine in evidenta. Sunt cam generoase din punct de vedere al marimii, dar acest lucru ajuta la o deschidere lejera a usilor. Deschiderea se realizeaza doar pe partea dreapta si nu cred sa existe posibilitatea de o muta aceasta pozitie de deschidere pe partea cealalta. Functiile suplimentare reprezinta  un punct dupa care multi se ghideaza atunci cand aleg o combina frigorifica buna. Modelul de fata dispune de dispenser de apa – ofera bautura racoritoare pe timp calduros, functie vacanta – mentine temperatura la un nivel scazut pentru economie de energie, functie congelare rapida, congelare economica si sistem pentru avertizare la usa lasata deschisa.

Beko CN161220DS e o combina frigorifica potrivita daca doresti un aparat capabil sa ofere un volum mare pentru racire. Dispune de tehnologii avansate de racire, sistem de filtrare pentru mirosuri neplacute, este silentios si economic. Autonomia fara curent este de circa 22 ore, iar nivelul maxim de zgomot la functionare atinge valoarea de 42 db.

Comments

[…] compartimentat cu ajutorul celor trei zone destul de spatioase.Sistemul de racire prezent aici este NoFrost si ofera o temperatura constanta fara depuneri de gheata. Consumul energetic este unul redus […]

Leave a Reply