Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko DFN28422G, masina de spalat vase standard cu incarcare de 14 seturi

Beko DFN28422G e o masina de spalat vase recomandata pentru instalarea de sine statatoare si nu in cadrul mobilei de bucatarie sau sub blat. Ii puteti gasi loc in spatiul ramas liber din camera de gatit sau chiar pe hol daca exista posibilitatea de racordare la reteaua de apa rece si la cea de evacuare. Modelul curent are finisaj exterior pe negru, dar pentru pretentiosi exista si variantele Beko DFN28422X – inox antiamprenta si Beko DFN28422W – alb – aparate cu aceleasi specificatii tehnice si preturi asemantoare.

Capacitatea de incarcare este mult mai generoasa comparativ cu modelele incorporabile, iar in cazul de fata vorbim de una de 14 seturi potrivita pentru spalarea vaselor folosite la mesele de sarbatori sau la petrecerile organizate in casa. AQUAINTENSE ofera o curatare eficienta pentru vasele cu grad ridicat de murdarie prin intermediul bratului rotativ care este plasat in partea inferioara a masinii de spalat si livreaza apa la o presiune foarte mare. Sistemul acrobat permite ajustarea cosului superior pe 3 niveluri pentru o flexibilitate ridicata si posibilitatea de a incarcare vase de orice dimensiuni. Tehnologia Steam Gloss acorda atentie pentru articolele sensibile cum ar fi paharele si vasele din portelan asigurand o uscare ce nu duce la pierderea stralucirii. Dispenserul de detergent beneficiaza de o conceptie noua si are sistem de inchidere prin glisare pentru a oferi o utilizare facila si acces cu usurinta de cate ori situatia o impune.Beko DFN28422G se prezinta bine din punct de vedere estetic, iar pentru cei ce nu doresc finisajele deschise la culoare poate fi o varianta destul de buna. Instalarea e destul de usoara datorita dimensiunilor urmatoare: latime 60 cm, adancime 60 cm, inaltime 85 cm. Aparatul beneficiaza de un control electronic si are un panou de control usor de folosit prin intermediul celor noua butoane de acces. Displayul lcd ofera informatii despre timpul ramas de spalare sau eventualele erori. Programele de spalare se diferentiaza prin timpul de inmuiere si/sau spalare, temperatura apei sau miscarile bratului rotativ din partea inferioara: program rapid, auto, program economic, program special pentru pahare si articole fine. Incarcarea la jumatate permite punerea in functiune a aparatului chiar si atunci cand nu este incarcat complet, ciclu de spalare ce va beneficia de un consum energetic si de apa mult mai scazut. Sertarul pentru tacamuri ofera suport pentru curatarea corecta a furculitelor, lingurilor si altor articole din aceasta categorie.

Masina de spalat vase Beko DFN28422G beneficiaza de un pret corect comparativ cu tehnologiile integrate de spalare si are o capacitate de incarcare destul de mare ceea ce o face potrivita pentru familiile numeroase si nu numai. Motorul smart inverter se bucura de consum energetic redus, functionare fara zgomot intens sau vibratii si are o durata de viata indelungata. Incadrarea in clasa A++ estimeaza un consum anual de energie de circa  266 kWh, iar consumul de apa in cazul programului standard e de circa 10 litri.

Leave a Reply