Beko DH8544RX e un uscator pentru rufe ce dispune de capacitate de incarcare de 8 kg, 16 programe de functionare si cateva tehnologii ce isi pun amprenta asupra consumului energetic scazut si protectiei acordata tesaturilor. RapiDry TM se muleaza dupa nevoile din fiecare gospodarie si usuca mult mai repede decat programele obisnuite pentru ca combina uscarea conventionala cu cea oferita de pompa de caldura incorporata.Motorul ProSmartInverter e unul dintre cele mai avansate de pe piata si are avantaje din punct de vedere energetic si al nivelului de zgomot redus din timpul functionarii. procesul de uscare se realizeaza in mod automat prin intermediul senzorilor speciali pentru temperatura si umiditate, aparatul oprindu-se in mod automat in momentul in care hainele sunt pe deplin uscate. Exista si protectie speciala pentru detectarea scaderilor de tensiunie prelungind in acest mod viata acestui electrocasnic atat de util.

Noul uscator de rufe Beko DH8544RX a aparut in oferta magazinelor de profil si beneficiaza de un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie. Vine de la un brand care nu mai are nevoie de nicio prezentare oferind o capacitate mare pentru incarcare cu rufe ce urmeaza a fi uscate. Popma de caldura conserva aerul cald si in circula in interiorul cuvei la temperaturi reduse pentru a pastra in timp tesaturile si culorile naturale. Acest circuit inchis este unul dintre cele mai eficiente comparativ cu modelele clasice. Cuva speciala ofera conditii optime si eficiente pentru uscarea rufelor cu miscari delicate pentru a proteja hainele. Contului si forma paletelor interioare ofera o miscare lina a hainelor in timpul procesului de uscare.Se aseamana oarecum cu o masina de spalat automata din punct de vedere al dimensiunilor si are nevoie pentru amplasare de un spatiu de minim: 61 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime. Daca spatiul din baie nu permite instalarea in acceasi incapere cu masina de spalat rufe puteti opta pentru instalarea pe hol sau chiar in bucatarie. Usa de acces beneficiaza de deschidere pe partea dreapta si are un maner pentru o manevrare usoara. Panoul de control din cadrul uscatorului cu pompa de caldura Beko DH8544RX e unul clasic si are la baza consola rotunda pentru selectia programelor si displayul lcd ce afiseaza informatii despre ciclul de uscare. Butoanele suplimentare din aceasta zona permit blocarea accesului pentru a nu fi modificate setarile de catre copii, setare nivel uscare, programare intarziata, functie antisifonare, iluminare interioara,  La exterior gasim o carcasa metalica de culoare alba usor de integrat in decorul apartamentului sau casei cu design special S-Shape pe laterale pentru a mentine la un nivel redus vibratiile si zgomotele ce pot aparea in timpul functionarii.

Programele de uscare se diferentiaza prin durata, miscarile cuvei si temperatura de uscare. Exista 16 posibilitati de alegere si acestea acopera majoritatea cerintelor din orice gospodarie: calacare usoara, extra uscare, delicate, improspatare, lana, sport, camasi la 30 grade, baby protect. Programul Jeans este indicat pentru uscarea blugilor si hainelor de tip polar si asigura uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase/ in zona tivurilor unde grosimea panzei este mult mai mare. Nivelul de zgomot de doar 66 db incadreaza acest uscator in clasa celor silentioase. Este aliatul potrivit mai ales pe timp de iarna cand uscarea hainelor se realizeaza mult mai greu sau pentru gospodariile ce nu au in dotare balcon sau camera speciala pentru uscarea hainelor. Uscarea hainelor la interior poate cauza numeroase probleme ce pot fi combatute cu ajutorul unui dezumidificator automat.