Masina de spalat vase ofera numeroase beneficii, iar modele cum e acest Beko DIS15010 sunt tot mai populare pe piata. Metoda clasica de spalare inca mai e folosita in ziua de azi, dar trebuie sa recunoastem ca aceste aparate sunt economice si ofera rezultate destul de bune indiferent de gradul de murdarie. E vorba de un model complet incorporabil cu capacitate de incarcare de 10 seturi, 5 programe de spalare si o clasa de consum A+. Interesanta e si optiunea de incarcare la jumatate pentru ca puteti pune in functiune aparatul chiar si atunci cand nu e incarcat complet reducand in acest fel consumul energetic si cel de apa.

Pret Beko DIS15010

Beko DIS15010 dispune de un pret corect daca e sa luam in calcul brandul, capacitate de incarcare si programele de spalare. E bine sa aveti in vedere si programul automat si cel care verifica gradul de murdarie si ajusteaza timpul de spalare, temperatura si presiunea apei. Clasa de consum este destul de importanta mai ales daca folositi des aparatul. Perioada de garantie standard e de 24 luni cu posibilitate de extindere, iar alte beneficii asigurate aici sunt date de transportul gratuit si deschiderea coletului la livrare.

Review Beko DIS15010

Programele de spalare se diferentiaza prin temperatura apei, presiunea si timpul de spalare. Quick&Shine e recomandat pentru vasele utilizate zilnic si cele ce au nivelul de murdarie scazut sau mediu. Ciclul de spalare dureaza circa 60 minute si e recomandat pentru vasele deja folosite. Intensiv la 70 grade este destinat pentru utilizarea spalarii vaselor cu grad ridicat de murdarie si il puteti folosi in cazul in care ati folosit azi vasele si intentionati sa le spalati maine. Se foloseste apa la temperatura ridicata si ciclului suplimentare de clatire chiar si cu apa fierbinte. Pentru vase si pahare putin murdare exista optiunea de a spala cu programul Mini 30′ ce se remarca prin economii importante de apa, energie electrica si timp. Masina de spalat Beko face parte din categoria celor incorporabile si nu va fi vizibila prea mult pentru ca va fi mascata cu un front asemantor cu al celorlalte sertare.Panoul de control isi face aparitia la deschiderea usii, iar de aici se poate alege programul de spalare. Displayul lcd afiseaza timpul ramas de functionare si eventualele erori cum ar fi lipsa de sare pentru dedurizare sau pentru agentul de clatire. Programarea intarziata pune in functiune aparatul la ora stabilita si este o optiune buna pentru cei ce doresc punerea in functiune pe timp de noapte. Consumul anual de apa este de circa 3640 litri, iar pentru un ciclul de spalare sunt necesari circa 13 litri.