Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko DTC36610W – masina spalat vase independenta la pret bun

Despre modelele independente de dimensiuni reduse am mai vorbit intr-un articol trecut (Hyundai DTB 656 DW8) si va prezint astazi spre review modelul Beko DTC36610W – masina de spalat vase standard cu capacitate de incarcare de 6 seturi, 6 programe in grila si clasa de consum A+. Aceste aparate sunt recomandate pentru bucatariile de mici dimensiuni sau atunci cand numarul membrilor dintr-o familie este redus. Nu se poate incorpora, are un design elegant de culoare alba si panou de control amplasat la indemana. Afisajul este unul digital si ofera informatii referitoare la timpul de spalare ramas, programul selectat, indicatorul de sare. Dispune de functie de pornire intarziata (30min – 24 ore), o functie utila pentru persoanele active care doresc vase curate la o ora stabilita.

Pret si programe de spalare Beko DTC36610W

Este o masina de spalat vase accesibila din punct de vedere al pretului, vine de la un brand bun si ofera o capacitate de incarcare medie. Programele ofera cateva posibilitati de spalare in functie de gradul de murdarie al vaselor sau in functie de natura acestora:

Glass Care 40 °C – tratarea cu delicatele a paharelor sau articolelor asemanatoare;

program rapid – spalare intr-un timp scurt la o temperatura scazuta a apei;

program normal – se poate folosi pentru spalarile zilnice in cazul in care nu se foloseste programul intensiv;

program eco – este o functie economica de spalare recomandata pentru vasele cu grad mic si mediu de murdarie;

intensiv – program recomandat pentru vase uscate sau care au grad de murdarie ridicat.

Din punct de vedere al dimensiunilor nu ar trebuie sa exite probleme privind amplasarea. Daca aveti un spatiu ceva mai mare disponibil in corpurile de bucatarie din partea inferioara o puteti integra cu usurinta datorita urmatoarelor dimensiuni: adancime:50 cm, latime 55 cm si inaltime 44 cm. Beko DTC36610W ofera posibilitatea de spalare si pentru o capacitate mai mica decat cea maxima la un consum energetic optimizat – optiune incarcare la jumatate. 

Leave a Reply