Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko GN163122X – side by side cu sistem de racire NeoFrost si finisaj inox antiamprenta

Beko GN163122X este alegerea potrivita daca doresti un side by side cu spatiu mare pentru depozitare, tehnologii avansate de racire si un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie. E bine de stiut ca astfel de aparate necesita spatiu mare pentru a fi amplasate, asa ca o bucatarie foarte spatioasa sau o sufragerie open-space sunt variantele cele mai bune daca nu vrei sa ai probleme din acest punct de vedere. Spre exemplu, acest aparat frigorific e caracterizat de urmatoarele dimensiuni: inaltime 179 cm, latime 91 cm, adancime 72 cm.

Pret Side by Side Beko GN163122X

Pretul la care e disponibil acest aparat e unul convenabil avand in vedere volumul impresionant, tehnologiile avansate de racire si clasa de consum energetic. Perioada de garantie standard e de 24 luni, dar il puteti inscrie in promotie si puteti mari aceasta perioada fara alte costuri. Transportul este asigurat in mod gratuit.

Review si pareri Beko GN163122X

Frigiderul ocupa partea dreapta si ofera spre depozitare un spatiu de 368 litri. Este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata care retin pana la 25 kg si au marginile inalte pentru a evita scurgerile accidentale de lichide. Usa are suporturi incorporate ce se pot detasa sau ajusta in functie de nevoi si sunt folosite pentru a raci diferite recipiente. Compartimentul special pentru fructe si legume din cadrul modelului Beko GN163122X pune la dispozitie conditii optime in ceea ce priveste umiditatea si nivelul de temperatura. De asemenea, Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin ledurile de culoare albastra facand verdeturile sa reziste timp indelungat. Tehnologia NeoFrost are la baza racirea fara depuneri de gheata si este efectuata prin intermediul unui sistem ce permite circulatia curentilor de aer pentru a pastra o temperatura interioara constanta. Sistemele de racire sunt independente si din aceasta cauza mirosurile din cele doua zone nu se vor amesteca. Garniturile usilor sunt tratate cu adezivi speciali pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor si a asigura un aer sanatos la interior. Exista si un filtru din carbune ce e folosit pentru a retine mirosurile ce pot aparea odata cu trecerea timpului. Congelatorul este caracterizat de cele 4 rafturi amplasate pe usa, 2 sertare si 4 compartimente. Capacitatea de congelare de aici este de circa 13 kg/24 ore, iar volumul disponibil e de 190 litri.Consumul energetic se bucura de valori medii, dar depinde in mare masura si de conditiile de utilizare. Clasa A+ estimeaza un consum anual de circa 485 kwh – o valoarea foarte buna avand in vedere spatiul total de racire. Panoul de control ocupa o pozitie centrala si nu afecteaza designul usilor. E vorba de unul de tip touch screen ce ofera acces catre functiile principale: racire rapida, congelare rapida, functie de vacanta, reglare temperatura de racire pentru cele doua zone. Inoxul este un material de finisaj perfect pentru mediul din bucatarie. Se curata si intretine usor si nu retine urmele de grasime de pe degete oferind in acelasi timp un design elegant.

Leave a Reply