Beko HTV8743XG este o masina de spalat rufe cu uscator incorporat si se defineste o optiune buna pentru familiile numeroase si pentru cele ce nu dispun de balcon pentru uscarea naturala a rufelor. Capacitatea de incarcare pentru operatiunea de spalare este de 8 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la 1400 rpm aisgurand scoaterea aproape uscata. Capacitatea de uscare este de circa 5 kg cu programe variate de uscare in functie de tipul de tesatura.

Pret Beko HTV8743XG

Beko HTV8743XG dispune de un pret corect daca e sa ne gandim ca e vorba de un aparat 2 in 1 care asigura atat spalarea cat si uscarea rapida a rufelor alaturi de un consum optimizat datorita incadrarii in clasa A de eficienta energetica. Achizitia separata pentru o masina de spalat si un uscator este mult mai costisitoare si mai trebuie sa luam in calcul si spatiul mai mare pentru amplasare. Alte beneficii ce trebuiesc amintite in acest caz sunt asigurate de perioada de garantie de 24 luni, transport gratuit la domiciuliu si posibilitate deschidere colet la livrare.

Motorul ProSmartInverter este o piesa importanta pentru acest uscator Beko si e caracterizat deo eficienta ridicata, nivel de zgomot redus prin controlul turatiei si nivelul de zgomot redus din timpul functionarii. Nu are elemente care se pot uza cum ar fi cazul periilor de carbon si de aici rezulta o durabilitate mult mai ridicata comparativ cu modelele clasice. Ion Guard este un sistem pentru ionizarea aerului ce previne acumularea mirosurilor neplacute in interiorul cuvei prin neutralizarea particulelor responsabile pentru acest aspect. Cuva dispune de o constructie speciala cu rolul de a oferi conditii optime si eficiente pentru uscare si fara miscari bruste ce ar putea afecta tesatura in timp. Camasile si articolele delicate nu se sifoneaza si acest lucru se datoreaza conturului unic al cuvei si forma palelor ce permit miscarea fluida a rufelor in timpul procesului de uscare. Important e si sistemul Aquafusion pentru ca valorifica consumul de apa, energie electrica si detergent in timpul spalarii. In acest caz se pot obtine economii importante anual. Beko HTV8743XG are incorporata rezistenta nichelata pentru incalzirea apei si e mult mai rezistenta la coroziune si la depunerile de calcat comparativ cu modelele clasice.Uscatorul Beko e usor de amplasat pentru ca dispune de dimensiuni normale: inaltime de 84 cm, latime de 60 cm, adancime de 54 cm. La exterior se observa o carcasa metalica de culoare alba cu design specific pe lateral pentru a reduce la minim nivelul de zgomot din timpul functionarii. Panoul de control are la baza consola rotunda pentru selectia programelor, displayul lcd pentru a afisa informatii importante despre ciclul de spalare si uscare si butoane suplimentare pentru a modifica anumiti parametri in functie de necesitati: temperatura apa, viteza de stoarcere, programare intarziata. Usa de acces vine intr-o culoare inchisa si e de dimensiuni mari pentru a permite incarcarea si descarcarea lejera a rufelor.

Programele de spalare sunt 14 la numar si se diferentiaza prin temperatura apei si miscarile speciale ale cuvei: delicate, program pentru articole din bumbac, haine sintetice, clatire intensiva, program rapid de 14 minute, haine mixte, spalare manuala, prespalare. Wash & Wear este unul dintre cele mai eficiente si rapide posibilitati de spalare si uscare recomandat pentru 1 kg de haine. Acesta setare este conceput pentru spalarea si uscarea rapida a hainelor ce au la baza tesatura subtire ce pot fi purtate pentru perioade scurte de timp si nu prezinta grad de murdarie ridicat. Hygiene + Wash&Dry permite curatarea hainelor colorate si celor din bumbac la temperaturi scazute folosind un consum redus de energie electrica. Utilizarea temperaturilor de peste 60 grade duce la eliminarea alergenilor, in timp ce procesul de uscare elimina efectele daunatoare cum ar fi polenul, praful sau germenii.