Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko RCNA340K20XP – aparat figorific cu sistem de racire NeoFrost

Review-ul combinei frigorifice Beko RCNA340K20XP este aproximativ asemanator cu cel al modelului precedent, diferentiere facand inaltimea aparatului care in cazul de fata este de 175.4 cm si volumul total care este mai redus cu aproximativ 7 litri. Sistemul de racire NeoFrost este unul dintre cele mai avansate sisteme de pe piata si pe langa consumul de energie electrica scazut ofera bune rezultate la pastrarea temperaturii interioare, filtrarea aerului si nivelului de zgomot redus de la functionare.

Pret Beko RCNA340K20XP

Aparatul dispune de un pret bun daca e sa luam in calcul anul aparitiei, tehnologiile moderne de racire si consumul energetic scazut. E disponibil in cadrul patformei online emag la o oferta buna alaturi de garantie 24 luni, transport gratuit si ridicarea optionala pentru produsul vechi.

Frigiderul este amplasat intr-o pozitie clasica si dispune de o compartimentare buna la interior. Volumul disponibil aici este de 205 litri si este impartit cu ajutorul celor patru rafturi din sticla securizata. Compartimentul pentru branzeturi lipseste, dar avam in schimb compartimentul special pentru fructe si legume. Aici se asigura o temperatura constanta si o umiditate optima pentru a ajuta la pastarea unui timp indelungat a acestor alimente. Garniturile usilor dispun de insertii speciale cu rolul de a evita aparitia bacteriilor. Pe usa mai gasim 3 suporturi pentru a raci diferite recipiente si suportul special pentru oua. Congelatorul ofera un spatiu pentru depozitare egal cu 97 litri, are trei compartimente transparente si ofera o capacitate de congelare de 5 kg la 24 ore.

Designul exterior este capitolul care m-a atras cel mai mult la Beko RCNA340K20XP. Constructia apratului este si ea reusita, iar pentru o functionare corespunzatoare si punerea la drept a aparatului putem folosi piciorusele reglabile din partea inferioara. Finisajul de inox-antiamprenta este potrivit in bucatarie pentru ca aici este o zona cu circulatie mare si cu degajari de ulei si grasime din zona de gatit. Acest finisaj nu retine urmele degetelor si se curata destul de usor. Manerele sunt orizontal integrate si pastreaza bine liniile aparatului oferind in acelasi timp o deschidere lejera a usilor. Acestea se deschid in mod standard pe partea dreapta, dar pozitia poate fi modificata si pe partea cealalta in functie de spatiu si necesitati. Combina frigorifica se remarca prin urmatoarele dimensiuni: inaltime 175.4 cm, latime 59.5 cm, adancime 65 cm.

Usa mare nu mai contine panoul de control asa cum s-a intamplat in cazul modelului similar cu volum mai mare. Termostatul reglabil este pozitionat la interior si permite reglaj pentru temperatura de racire ori congelare. Suplimentar pot fi activate si urmatoarele functii: congelare rapida, racire rapida. E aparatul potrivit daca ai un buget mediu pentru un electrocasnic ce iti va oferi suficient volum pentru a depozita alimente alaturi de un consum redus de energie electrica.

Comments

[…] Frigiderul ofera un volum pentru depozitare de 212 litri.Compartimentarea la interior este asigurata de 2 rafturi din sticla securizata, 3 suporturi pe usa si compartiment special pentru fructe/legume si unul pentru branzeturi. Acestea ofera conditii optime pentru a pastra acest tip de alimente o perioada indelungata de timp fara a se usca. Vezi si Beko RCNA340K20XP […]

Leave a Reply