Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko RCNA365E20DZXP – combina frigo cu compartiment EverFresh+

Beko RCNA365E20DZXP este o combina frigorifica recomandata familiilor numeroase datorita volumului mare pentru depozitare: frigider: 209 litri si congelator: 97 litri. Se prezinta bine si din punct de vedere estetic si iese in evidenta cu designul specific Beko, finisaj inox antiamprenta, dozator de apa si display lcd amplasat la exterior. Este un aparat incadrat in clasa A+ de eficienta energetica si consumul estimat este de circa 330 kWh/an.

Pret Beko RCNA365E20DZXP

Combina frigorifica a aparut deja in oferta magazinelor online si are un pret special in aceasta perioada. Este achizitie potrivita pentru cei ce doresc un aparat frigorific incapator dotat cu tehnologii avansate de racire.

Ambele compartimente dispun de sistem de racire de tip NeoFrost si asta se traduce intr-o racire fara depuneri de gheata, circulatie permanenta a aerului rece in frigider si consum energetic scazut. Compartimentarea spatiului superior este inteligent gandita si pune la dispozitie 3 rafturi din sticla securizata. Mai sus se gaseste suportul special pentru sticle, iar zona inferioara este ocupata de compartimentele speciale pentru pastrarea fructelor/legumelor si pentru carne proaspata. Usa vine echipata cu patru suporturi pentru a raci diferite recipiente si ofera spatiu suficient chiar daca combina frigorifica are in dotare dozatorul de apa.  Filtrul anti-mirosuri si functia de ionizare sunt dotari bune pentru ca asigura un aer curat in interior si ofera o perioada de pastrare mai indelungata pentru alimente. De asemenea, tratamentul garniturilor usilor cu adezivi specili evit aparitia si dezvoltarea bacteriilor.

Congelatorul beneficiaza de un volum pentru depozitare de 97 litri, 3 compartimente transparente si detasabile si ofera o capacitate de congelare de 5 /24 ore.

Din punct de vedere estetic se prezinta foarte bine si iese in evidenta prin finisajul din inox antiamprenta. Este un material usor de curatat si intretinut si nu pastreaza urmele degetelor. Inaltimea de 185 cm nu ar trebui sa puna probleme la amplasare, iar celelalte dimensiuni sunt unele obisnuite in cazul acestor electrocasnice: adancime: 65 cm si latime 59.5 cm. Manerele sunt amplasate in plan vertical, au dimensiuni optime si ofera o deschidere lejera a usilor.

Beko RCNA365E20DZXP beneficiaza de sistem de iluminare pe baza de leduri care este eficient chiar si atunci cand aparatul este incarcat in totalitate. De asemenea, avertizeaza sonor atunci cand usa nu este inchisa corect sau a fost uitata deschisa. Panoul de control amplasat la exterior ofera acces rapid catre functiile aparatului: reglarea temperaturilor din cele doua zone, afisarea acestora in cadrul displayului lcd si activarea functiei de racire rapida sau congelare rapida.  Este un aparat silentios gratie nivelului de zgomot de doar 43 db, iar autonomia fara energie electrica este de circa 21 ore.

Leave a Reply