Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko RCNA365E20ZXP – combina frigo moderna si silentioasa

Beko RCNA365E20ZXP este o combina frigorifica echipata cu cel mai avansat sistem de racire fara gheata: NeoFrost – o combinatie dintre NoFrost si Active Dual Cooling (sistem pentru circulatia si curatarea aerului livrat in cele doua compartimente). La interior exista filtre speciale ce preiau aerul din interior, il filtreaza si il livreaza prin orificiile speciale. Rezultatul ofera un aer curat in frigider indiferent de cat de multe alimente diferite avem in zona de racire. Garniturile usilor sunt tratate pentru a preveni aparitia bacteriilor. Este un aparat care arata bine din punct de vedere al designului exterior, ofera suficient spatiu pentru pastrarea la rece si are un consum energetic scazut. Volumul total de 309 litri o face potrivita pentru familiile numeroase, dar si atunci cand facem provizii in mod constat atat pe partea de alimente proaspete cat si pe partea de alimente ce urmeaza a fi pastrare la congelat.

Frigiderul este amplasat in mod clasic si are volum disponibil de 212 litri. Spatiul interior este inteligent compartimentat, iar sertarele pentru pastrarea legumelor ori branzeturilor reprezinta un plus pentru cei ce consuma in mod regulat aceste tipuri de alimente si doresc sa isi faca provizii ceva mai mari. In aceasta zona mai intalnim suportul pentru sticle, 3 suporturi pe usa si doua rafturi din sticla securizata. Sistemul de iluminare ofera vizibilitate buna la interior chiar si atunci cand avem introduse destul de multe alimente. Un accesoriu prezent aici este si suportul special pentru oua. Congelatorul ofera o capacitate de congelare de 5kg/24 ore, are 97 litri si trei compartimente cu deschidere completa. Tot aici gasim si tava pentru gheata.

Beko RCNA365E20ZXP e aparatul potrivit pentru orice bucatarie gratie designului reusit de la exterior. Se remarca prin urmatoarele dimensiuni: 185.3 x 59.5 x 65 cm. Finisajul exterior are la baza inox antiamprenta si ofera o curatare usoara, iar urmele degetelor nu raman imprimate pe suprafata.

Panoul de comanda este amplasat pe usa mare a aparatului si ofera acces la principalele functii: racire rapida, congelare rapida, reglarea temperaturilor din cel doua zona, activare functie de vacanta. Displayul lcd afiseaza temperatura setata precum si confirmarea functiilor de mai sus.

Combina frigorifica are o autonomie fara energie electrica de pana la 21 ore. Este unul dintre cele mai silentioase aparate gratie nivelului de zgomot la functionare de doar 43 db. Este incadrat in clasa A+ si are un consum energetic de aproximativ  331 kwh/an, valori datorate motorului economic dotat cu inverter.

Leave a Reply