Beko RCNA365K20ZX e o combina frigorifica incadrata in clasa premium si pune in prim plan numeroase tehnologii ce ajuta la un consum energetic scazut, dar si la pastrarea pentru o perioada mai indelungata a alimentelor in bune conditii. NeoFrost asigura o racire fara depuneri de gheata si fara a fi nevoie sa decongelam aparatul la un anumit interval de timp. Tot aici este inclusa si functia de circulare a aerului de la interior, dar si de filtrarea acestuia prin filtre speciale de carbon.

Pret Beko RCNA365K20ZX

Volumul de 309 litri si designul exterior sunt elemente care tin pretul intr-un interval mediu. Avand in vedere consumul energetic si tehnologiile avansate de racire pot spune ca este o idee de achizitie inteligenta daca esti pe cale sa inlocuiesti vechiul aparat cu ceva modern.

Designul exterior este un capitol la care acest aparat sta foarte bine si puteti observa si din imaginea atasata culoarea placuta de finisaj, inoxul antiamprenta si manerele orizontale integrate. Usile sunt reversibile pentru a se putea adapta in functie de spatiul disponibil in bucatarie. Se caracterizeaza prin urmatoarele dimensiuni: inaltime – 185.3 x latime 59.5 x adancime 65 cm.

Frigiderul ofera un volum pentru depozitare de 212 litri.Compartimentarea la interior este asigurata de 2 rafturi din sticla securizata, 3 suporturi pe usa si compartiment special pentru fructe/legume si unul pentru branzeturi. Acestea ofera conditii optime pentru a pastra acest tip de alimente o perioada indelungata de timp fara a se usca. Vezi si Beko RCNA340K20XP

Congelatorul ocupa partea inferioara si aici se ofera un volum 97 litri. Avem disponibile trei compartimente transparente si cu descidere completa si o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore.garniturile celor doua usi dispun de tratament special cu adezivi ce nu permit dezvoltarea bacteriilor.

Beko RCNA365K20ZX are o autonomie fara curent este de circa 21 ore, iar nivelul de zgomot la functionare este de circa 43 db. E un aparat cu dotari destul de bune (filtru mirosuri, sistem antibacterian, termostat reglabil, compartimente legume si branzeturi, sistem avansat de racire), volum suficient pentru depozitare si cu un consum energetic scazut. Vine cu urmatoarele accesorii: tava pentru gheata, suport pentru oua si suport pentru racirea sticlelor.