Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko RCNA366E30ZXR, combina frigorifica cu tehnologii moderne

Combina frigorifică Beko RCNA366E30ZXR beneficiază de un design modern și ușor de integrat în decorul oricărei bucătării. Este încadrată în clasa de eficiență energetică A++ promițând un consum cu până la 29% mai mic decât produse similare din clasa A+. Aparatul frigorific independent se încorporează foarte ușor în mobila de bucătărie. Ușa acestuia se deschide la un unghi de 90 de grade și astfel se permite o funcționalitate maximă chiar și pentru spațiile puțin mai generoase. Iluminarea interioară este asigurată de un sistem de leduri eficient și care se remarcă prin consumul energetic scăzut.  Volumul net total este de 324 litri. Frigiderul este amplasat în zona superioară are la bază trei rafturi de sticlă securizată și două compartimente: unul pentru fructe și legume și altul pentru materiale perisabile. Pe ușă se gasesc pozitionate diferite suporturi pentru borcane, sticle sau alte alimente de dimensiuni mai mici.  Volumul din zona frigiderului este de 215 l. Congelatorul are la bază trei compartimente, volumul acestuia fiind de  109 litri. Gasim incorporat un sistem de dezghețare automat și o capacitate de înghețare de 6 kg la 24 de ore.Răcirea se realizează prin intermediul tehnologiei Neo Plus care este o combinație între sistemele Activ Dual Cooling și NeoFrost asigurând cele mai bune condiții de conservare. Ventilatorului interior incorporata asigură o temperatura constanta la interior prin intermediul curenților de ventilație de aer rece. Compartimentul special  pentru pastrarea fructelor și legumelor asigura condiții optime de umiditate și temperatură prelungind în acest în acest fel viața verdețurilor, legumelor și fructelor. Compartimentul cu temperatură de 0 grade din aceeași zonă este potrivit pentru carnea proaspătă, pește și alimente cu o durată de viață mai scurtă. Aici se pot pastra si  alimentele perisabile. Ușile sunt reversibile asta înseamnă că se poate modifica direcția în care acestea se deschid în funcție de restricțiile spațiului.

Compartimentul cu congelare rapidă are integrat un ventilator suplimentar plasat la nivelul primului compartiment al congelatorului asigurând în acest fel și circularea aerului rece și acționarea rapida asupra alimentelor. Timpul de congelare este în acest fel redus cu  până la 10% comparativ cu rafturile inferioare. Filtru de carbon elimină mirosurile neplăcute la circularea aerului în interiorul frigiderului asigurat întotdeauna un mediu curat si reducerea riscului apariției bacteriilor. Panoul de control este afișat la exterior și are incorporat un display lcd pentru a afisa temperaturile din cele două zone precum și taste pentru programarea modului de funcționare dorit.

Beko RCNA366E30ZXR un aparat frigorific care merită puțină atenție deoarece dispune de un sistem de răcire avansat, are un consum de energie de 270 kw pe oră și pune la dispoziție spațiu suficient pentru a depozita destul de multe alimente atât în zona de răcire cât și în cea de congelare. Ușile sunt reversibile pentru a se adapta în funcție de nevoile spațiul de interior, iar nivelul de zgomot la funcționare este de doar 40 decibeli. Finisajul este unul închis la culoare și are la bază inoxul –  un material care se curăță și întreține ușor. Pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere înălțimea de 186 cm, lățimea de 59,5, adâncimea de 66,5 cm. Pe partea de siguranță gasim un sistem de avertizare ce se activează în cazul în care temperatura din interior nu este corespunzătoare sau când apare o altă situație neprevăzută.

Leave a Reply