Beko RCNA400E20ZXP iese in evidenta prin inaltimea de 201 cm, volumul disponibil de 354 litri si pretul accesibil din aceasta perioada. Ofera spatiu suficient chiar si pentru familiile numeroase, iar posibilitatea rafturilor de a se detasa creeaza spatiu pentru articolele mai voluminoase (torturi, pepeni). La exterior se pastreaza acelasi design elegant, finisaj inox antiamprenta si maner vertical integrat.

Functii, tehnologii si review Beko RCNA400E20ZXP

Este un aparat nou pe piata si trebuie sa vina cu ceva diferit fata de modelele precedente. Compartimentarea interioara este destul de bine gandita, iar frigiderul ocupa din aceasta valoarea circa 257 litri. Cele trei rafturi din sticla ofera suficient spatiu pentru depozitare, iar detasarea lor reprezinta un avantaj asa cum am amintit si mai sus. Usa ofera suporturi ajustabile pentru racirea sticlelor sau recipientelor si suport special pentru oua in compartimentul superior. In compartimentul pentru congelare treburile sunt destul de simple: volum disponibil de 97 litri, 3 compartimente si o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore. Mai jos sunt prezentate tehnologiile integrate in cadrul modelului Beko:

– tehnologie NeoFrost de racire – este o combinatie dintre NoFrost si Active Dual Cooling si reuseste sa ofere temperatura dorita fara depuneri de gheata evitand in acest fel decongelarea si curatarea greoaie a aparatului. In plus, aerul din interior este circulat si filtrat (filtru de carbon activ) pentru a se asigura un mediu curat si o temperatura constanta in fiecare colt. Garniturile usilor sunt tratate cu adezivi speciali pentru a nu permite formarea si dezvoltarea bacteriilor.

– functie ionizare – are ca scop neutralizarea microorganismelor si bacteriilor responsabile pentru mirosul neplacut din interior. In acest fel aerul este mentinut curat si alimentele pot fi pastrare o perioada mai mare de timp;

– control digital – modificarea temperaturilor din cele doua compartimente se realizeaza printr-o simpla apasare de buton. In acest caz puteti folosi panoul de control amplasat pe usa mare care are si un display lcd ce afiseaza temperatura selectata. Tot de aici se pot activa si urmatoarele functii suplimentare: functionare pe timp de vacanta, racire rapida, congelare rapida;

– buzzer – reprezinta avertizarea acustica in cazul in care usa a fost lasata deschisa sau nu a fost inchisa corect.

– compartimentul EverFresh+ – cred ca nu mai este pentru nimeni o surpriza aceasta dotare si are ca scop principal reducerea efectului de ofilire pentru fructe, legume si verdeturi. In acest compartiment se regleaza in mod automat nivelul umiditatii si se reduce in mod considerabil efectul de uscare pentru alimentele mai sus amintite.

Pret Beko RCNA400E20ZXP

Combina frigorifica e disponibila la un pret special in aceasta perioada alaturi de garantie 24 luni si transport gratuit oriunde din tara – detalii poti afla aici. Este optiunea perfecta daca doresti inlocuirea vechiului model si ai disponibil un buget mediu in acest caz. Beko RCNA400E20ZXP a aparut deja in oferta marilor magazine online si merita putina atentie pentru ca ofera spatiu suficient de racire, are un design modern usor de integrat in orice bucatarie si este foarte economica. Autonomia fara curent este de circa 20 ore, iar nivelul de zgomot la functionare nu va depasi 43 db.