Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko RCNA400E20ZXP – combina frigorifica cu functie ionizare IonGuard

Beko este un brand destul de bun atunci cand vine vorba de electrocasnice pentru casa. Aparatele din aceasta gama arata bine la exterior, au specificatii bune si beneficiaza de consum energetic scazut.  Beko RCNA400E20ZXP este un model recent aparut pe piata si pune la dispozitie un volum total de 354 litri. Este incadrat in clasa A+ de eficienta energetica avand un consum de circa 346 kWh/an. Un aparat 2 in 1 cum este aceasta combina frigorifica este mult mai convenabila atat din punct de vedere al pretului cat si din punct de vedere al spatiului ocupat comparativ cu achizitia separata a doua aparate: frigider si congelator.

Pret Beko RCNA400E20ZXP

Pretul produsului mi se pare unul corect comparativ cu tehnologiile de racire detinute si volumul pus la dispozitie. Perioada de garantie este de 24 luni, transportul fiind gratuit oriunde in tara – vezi detalii

Review Beko RCNA400E20ZXP

Review-ul produsului este ceea ce ne intereseaza in momentul de fata pentru ca asa putem afla specificatiile importate. Aparatul dispune de o constructie clasica cu zona de racire in partea superioara si cea de congelare in cea inferioara. Se incadreaza cu usurinta in orice bucatarie, iar finisajul exterior reusit in incadreaza in gama celor premium. Pentru amplasare trebuie sa tineti cont de urmatoarele dimensiuni: inaltime 201 cm, adancime 65 cm si latime de 60 cm.

Frigiderul se lauda cu un spatiu de racire de 257 litri, 3 rafturi din sticla securizata, 4 suporturi pe usa si compartiment special pentru fructe si legume. Racirea este asigurata prin intermediul unui sistem de ventilatie pentru curentii de aer si un compresor economic si silentios. Din aceasta cauza nu apare gheata cum se intampla la modelele vechi, iar alimentele vor rezista mai mult in zona de racire pastrandu-si aromele si vitaminele. In plus, aerul din interior este pastrat in conditii de igiena maxima datorita functiei ion guard care neutralizeaza bacteriile si microorganismele responsabile pentru aparitia mirosurilor neplacute.  Sistemul de iluminare a fost regandit si acum ofera o vizibilitate mai buna la interior chiar si atunci cand aparatul este incarcat alaturi de un consum energetic scazut.

Congelatorul beneficiaza de sistem de racire separat si acesta este un lucru bun pentru ca mirosurile nu se vor amesteca. Aici gasim 3 compartimente si avem la dispozitie 97 litri volum pentru depozitare. Capacitatea de congelare din acesta zona este de circa 5 kg/24 ore.

Din punct de vedere estetic se prezinta bine si iese in evidenta prin finisajul inox antiamprenta.Manerele orizontale sunt integrate si pastreaza bine liniile aparatului. Usile reversibile asigura deschiderea acestor in functie de spatiul disponibil din bucatarie.

Panoul de control este amplasat in plan frontal si de aici avem acces la reglajul pentru temperaturile din cele doua compartimente, dar si afisarea acestora in cadrul displayului lcd. Butoane specifice sunt folosite si pentru a activa functia de congelare rapida, racire rapida sau functionare pe timp de vacanta.

Beko RCNA400E20ZXP face fata cu succes in anotimpul calduros fara a incarca prea mult factura de energie electrica. Are spatiu suficient la interior chiar si pentru familiile mai numeroase si are un design reusit. Autonomia fara energie electrica este de circa 20 ore, iar nivelul de zgomot este de 43 db. Vine la pachet cu urmatoarele accesorii: suport pentru sticle, tava pentru gheata si suport pentru oua.

Leave a Reply