Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko RCNA400E21DZXP – combina frigo cu finisaj inox antiamprenta

Beko RCNA400E21DZXP e o combina frigorifica care arata destul de bine la exterior si are tehnologii avansate de racire. E disponibila in aceasta perioada la un pret bun si am sa incerc in urmatorul review sa ofer suficiente date pentru a vedea daca merita sau nu achizitionata. Este incadrata in clasa A+ de eficienta energetica si promite un consum anual de circa 345 kWh. La prima vedere se observa dispenserul de apa, finisajul inox antiamprenta, manerele moderne si displayul lcd amplasat pe usa mare. Volumul total de 344 litri i face potrivita pentru cei ce doresc spatiu suficient de mult pentru a pastra alimente la rece sau in zona de congelat.

Constructia aparatului este una simpla : congelator in partea inferioara si frigider in cea superioara. Usa mare contine si acces la dozatorul de apa util pe anotimp calduros pentru ca il puteti umple cu apa si lichide si nu mai e nevoie sa racim in clasicele sticle. Mai sus se afla panoul de comanda – calea catre accesul la principalele functii ale aparatului: racire rapida, congelare rapida, setare temperatura pentru cele doua zone sau activare functie de vacanta. Displayul lcd afiseaza confirmarea acestor comenzi, dar si temperatura curenta setata.

Review Beko RCNA400E21DZXP

Frigiderul este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata si ofera un volum de 247 litri.Tehnologia de racire NeoFrost este o combinatie dintre Active Dual Cooling si No Frost si asigura cele mai bune conditii pentru pastrarea alimentelor alaturi de un consum redus de energie electrica. Racirea se face fara depuneri de gheata, iar filtru special filtreaza mirosurile neplacute rezultand un aer curat la interior. Garniturile usilor sunt tratate cu agenti speciali pentru a preveni aparitia si dezvoltarea bacteriilor. Compartimentul  EverFresh+ este o dotare prezenta la aparatele de top si ofera conditii optime pentru a pastra  fructe si legume un timp mai indelungat. Usa contine si patru suporturi utile pentru racirea diverselor recipiente cum ar fi sticlele sau borcanele.

Congelatorul ofera un volum disponibil de 97 litri si este impartit cu ajutorul celor trei compartimente. Capacitatea de congelare de aici este de 5 kg/24 ore. Beko RCSA400K20DW este un model asemanator din punct de vedere al specificatiilor

Combina frigorifica sta foarte bine si la capitolul design exterior si nu ai cum sa nu observi finisajul din inox antiamprenta (nu retine urmele degetelor si se curata destul de usor) si manerele verticale de dimensiuni generoase. Usile sunt reversibile pentru a se preta nevoilor de deschidere in functie de spatiul disponibil. Se amplaseaza usor in bucatarie sau pe hol gratie urmatoarelor dimeniuni: inaltime 201 cm, adancime 65 cm si latime 59.5 cm.

Pret Beko RCNA400E21DZXP

Pretul de achizitie pentru acest produs mi se pare unul corect comparativ cu volumul total disponibil, clasa de consum economica si tehnologiile avansate de racire. E un aparat care arata bine si din punct de vedere al designului exterior, este silentios si are o autonomie fara energie electrica de 20 ore.

Leave a Reply