Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko RCNA400K20ZXP – combină cu inălțime 201 cm și finisaj modern

Beko RCNA400K20ZXP e o combina frigorifica recomandata celor ce doresc un spatiu pentru depozitare destul de mare in zona frigiderului. Volumul total este de circa 400 litri si aceasta valoare este precizata si in denumirea aparatului. In trecut am mai prezentat review-uri pentru aparate asemanatoare din punct de vedere al designului exterior si al pretului de achizitie. Masoara in inaltime 201 cm, asa ca avem nevoie de spatiu suficient pentru amplasare. Lungimea aparatului este de 59.5 cm, iar adancimea de 65 cm.

Review Beko RCNA400K20ZXP

Volumul frigiderului a suferit o modificare comparativ cu modelul precedent si atinge acum valoarea de 250 litri. Constructia aparatului este una clasica: frigider in partea superioara si congelatorul in cea inferioara. Sistemul de racire este de tipul NeoFrost si este unul dintre cele mai avansate de pe piata. Ofera rezultate bune la racire alaturi de un consum redus de energie. Se evita in acest fel formarea de gheata, nu mai este nevoie sa decongelam aparatul la un anumit interval, iar sistemul de circulatie pentru aerul de la interior asigura o atmosfera curata si o temperatura constanta in orice colt al frigiderului.

Spatiul frigierului este compartimentat cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata. Compartimentele speciale pentru pastrarea legumelor si branzeturilor ofera conditii optime pentru a pastra aceste alimente o perioada mai indelungata fara a se deteriora. Este destul spatiu in acesta zona chiar si cu aceste doua spatii pentru depozitare. Usa contine patru suporturi ajustabile si permite racirea diferitelor recipiente sau sticle. Congelatorul este amplasat in partea superioara si are acelasi volum de care am vorbit in articolele trecute: 97 litri. Aici gasim trei compartimente transparente si cu deschidere completa si tava pentru gheata. Capacitatea de congelare este de circa 5 kg/24 ore.

Designul exterior este unul care uimeste si aici amintesc de finisajul inox antiamprenta. E o dotare buna pentru ca nu retine urmele degetelor si se curata destul de usor. Manerele sunt integrat in plan orizontal si pastreaza cu brio liniile aparatului. Usile reversibile permit modificarea pozitie pentru deschidere in functie de spatiul disponibil in bucatarie.

Pret Beko RCNA400K20ZXP

Combina frigorifica are un pret avantajos avand in vedere volumul total disponibil si tehnologiile moderne de racire. Sistemul de racire functioneaza la standarde mult mai economice comparativ cu modelele clasice. Consumul anual energetic este de 346 kwh si incadreaza aparatul in clasa A+. E o optiune buna daca cauti o combina frigorifica cu inaltimea de 200 cm care sa ofere destul de mult spatiu pentru congelare sau pastrarea la rece. In plus, tehnologiile avansate ofera: racire fara gheta, filtrarea aerului prin filtre de carbon, garnituri tratate special pentru prevenirea bacteriilor, compartimente speciale pentru fructe si branzeturi, iluminare interioara cu leduri economice si eficiente.

Leave a Reply