Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko RCSA365K20W – combina frigorifica cu Active Fresh Blue Light si Auto Defrost

Auto Defrost si Active Fresh Blue Light sunt principalele tehnologii prin care iese in evidenta modelul Beko RCSA365K20W. E vorba de o combina frigorifica cu volum total pentru depozitare de 365 litri, clasa de consum A+ si un finisaj complet alb ce se va integra in orice tip de bucatarie.

Pretul curent e unul avantajos avand in vedere tehnologiile integrate si brandul de la care provine. Perioada de garantie standard e de 24 luni, dar daca optati pentru oferta curenta puteti beneficia de 5 ani garantie – detalii se gasesc aici.

Designul exterior e unul modern si elegant si va recomanda sa alegeti un astfel de aparat daca fronturile corpurilor din bucatarie sunt finisate pe un alb lucios. Scapati in acest fel de incorporarea frigiderului, iar intreg aspectul va fi unul compact si placut ochiului. Manerele sunt integrate in plan orizontal si ies prea mult in evidenta. Usile reversibile dau posibilitatea de deschidere pe ambele parti si va ajuta sa faceti economie de spatiu. Inaltimea modelului Beko RCSA365K20W  e de 185.3 cm.Compartimentarea e una clasica, frigiderul fiind amplasat in partea superioara. Aici e vorba de un volum de 230 litri, 3 rafturi din sticla securizata rezistente, sistem dezghetare automat, 3 suporturi pe usa si compartimentul special pentru fructe si legume. Active Fresh Blue Light sustine cu succes efectul de fotosinteza datorita luminii albastre emise si in acest fel legumele si fructele si prelungesc durata de viata in conditii optime. Sistemul pentru dezghetare este unul automat si preia apa rezultata in urma condensului si o conduce catre exteriorul aparatului pentru a fi eliminata prin evaporare. Este un aspect bun pentru ca umiditatea nu este retinuta de alimentele interioare si nici nu se depune pe piesele interne ale combine frigorifice. Rafturile Safety Glass dispun de elemente de siguranta pentru ca sunt alcatuite din sticla securizata. Retin pana la 25 kg, se pot detasa in functie de necesitatile de depozitere si au marginile inalte pentru a nu permite scurgerea de lichide. Combina frigorifica Beko RCSA365K20W e incadrata in gama ConforTech si observati ca imbina cu succes designul modern cu tehnologiile avansate.

Congelatorul dispune de circa 113 litri si este o valoarea buna pentru ca majoritatea aparatelor de racire dispun de doar 80-90 litri. Cele trei compartimente detasabile complet asigura nevoile pentru depozitare, iar capacitatea de congelare atinge valoarea de 5 kg/24 ore. Functia de congelare-rapida e utila la prima umplere a acestui compartiment si grabeste procesul de racire. Accesoriile prezenta in pachetul de livrare impreuna cu combina frigorifica Beko: suport pentru oua, tava pentru gheta, accesoriu cromat pentru sustinerea sticlelor. Autonomia fara curent e de circa 21 ore, iar nivelul de zgomot de 40 db incadreaza acest aparat de racire in clasa celor silentioase.

Leave a Reply