Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko RCSA400K20DW – combina frigorifica alba cu dozator de apa

Cu un bun raport calitate/pret si dotari de ultima ora, combina frigorifica Beko RCSA400K20DW e recomandata celor ce doresc un aparat incapator si care sa asigure conditii bune pentru pastrarea alimentelor un timp mai indelungat. Aici vorbesc in primul rand de tehnologia Active Fresh Blue Light capabila sa mentina efectul de fotosinteza in interiorul aparatului cu ajutorul luminii albastre emise. Acest lucru este util in principal fructelor si legumelor depozitate in compartimentele speciale.

Volumul total de 377 litri ofera o distributie buna atat in zona frigiderului cat si in cea a congelatorului. Constructia aparatului e una clasica cu zona de racire in partea superioara si zona de congelat in cea inferioara. Frigiderul ofera un spatiu de racire de 264 litri si este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata. Usa mai detine patru suporturi ajustabile utile pentru a raci diferite recipiente sau chiar si sticle. Compartimentul special pentru pastrarea fructelor si legumelor ofera conditii optime pentru o pastrare cat mai indelungata a acestor tipuri de alimente. Sistemul de racire NoFrost este prezent in ambele zone de racire si ne asigura de rezultate bune, racire fara gheata si un consum energetic scazut. Congelatorul se lauda cu cei 113 litri, 3 compartimente si o capacitate de congelare in 24 ore de 5 kg. Garniturile usilor sunt tratate cu adezivi speciali ce nu permit bacteriilor dezvoltarea sau aparitia si se creeaza in acest fel un mediu curat pentru pastrarea alimentelor. Sistemul de ventilatie asigura filtrarea aerului prin filtre speciale de carbon si nu permite mirosurilor sa se amestece.

Beko RCSA400K20DW are inaltimea de 201 cm si trebuie acordata atentie la aceasta informatie daca doresti sa inlocuiesti vechiul model. La exterior gasim un aparat modern si care arata bine gratie finisajului pe alb. Usile se deschid standard pe partea dreapta, dar aceasta pozitie de deschidere poate fi modificata in functie de spatiu disponibil in bucatarie – usi reversibile. Manerele pentru deschiderea usilor sunt incorporate si pastreaza bine liniile aparatului.

E aparatul potrivit daca cauti o combina frigorifica incapatoare care sa ofere spatiu atat in zona frigiderului cat si in zona congelatorului. Incadrarea in clasa A+ ii asigura un consum redus de energie, iar aceasta idee este intarita si de prezenta compresorului economic. Sistemul de avertizare sonora intra in functiune cand usa nu este inchisa corect sau este deschisa mai mult de cateva zeci de secunde. Sistemul de iluminare este destul de eficient chiar si atunci cand frigiderul este incarcat la maxim. Dozatorul de apa este util mai ales pe timp calduros pentru ca poate asigura o temperatura scazuta pentru apa de consum sau pentru diverse bauturi.

Comments

[…] impartit cu ajutorul celor trei compartimente. Capacitatea de congelare de aici este de 5 kg/24 ore. Beko RCSA400K20DW este un model asemanator din punct de vedere al […]

Leave a Reply