Beko RDSA240K20S e un frigider cu doua usi recomandat pentru instalarea in spatiile reduse. E usor de amplasat datorita latimii de 54 cm si ofera un aspect elegant in orice tip de bucatarie datorita dinisajului argintiu.Volumul total este de 223 litri, iar accentul este pus pe zona de racire care se bucura de un spatiu de 177 litri.

Pretul trebuie luat in seama atunci cand vine vorba de achitia unui electrocasnic pentru bucatarie. Brandul este unul cu experienta in domeniu si cred ca ati mai auzit de el in cazul masinilor de spalat vase sau rufe. Garantia de 24 luni si livrarea gratuita sunt alte aspecte destul de importante intalnite in cazul acestui frigider cu doua usi.

Beko RDSA240K20S dispune de o constructie diferita comparativ cu clasicele combine frigorifice: are amplasat congelatorul in partea superioara si compartimentul de racire in partea de jos. Frigiderul beneficiaza de trei rafturi din sticla securizata care se pot detasa sau regla pentru a face loc alimentelor de volum ridicat. Compartimentul pentru fructe si legume si suporturile de pe usa completeaza accesoriile din aceasta zona. Congelatorul pune la dispozitie un volum pentru depozitare de circa 46 litri. Exista un raft de sarma util pentru a compartimenta aceasta zona, capacitatea de congelare fiind de 4 kg la 24 ore. Sistemul de racire are integrat un evaporator ce impiedica formarea de gheata in strat foarte mare. Este un aspect important ce se va reflecta asupra consumului energetic. In plus, alimentele vor rezista o perioada mai indelungata datorita conditiilor optime de la interior.Din punct de vedere estetic se prezinta bine, iar finisajul argintiu il va face usor de integrat in orice tip de bucatarie. Usile sunt reveribile pentru a putea fi adaptate in functie de spatiul disponibil din locuinta. La interior exista un termostat reglabil pentru ajustarea temperaturilor din cele doua zone si un sistem de iluminare eficient din punct de vedere al luminii emise si consumului. Sistemul pentru avertizare la usa lasata deschisa intra in functiune pentru a sesiza acest lucru si pentru a mentine temperatura interioara la cote constante. garniturile usilor sunt tratate cu adezivi speciali pentru a nu permite aparitia si dezvoltarea bacteriilor asigurand un mediu curat la interior. Beko RDSA240K20S este incadrat din punct de vedere energetic in clasa de consum A+ si se bucura de o economie suplimentara de circa 10 comparativ cu modelele incadrate in clasa A. Consumul energetic este un factor pe care trebuie sa il avem in vedere mai ales in situatia cand aparatul este mentinut incarcat pe toata perioada anului. E un aparat care merita putina atentie avand in vedere specificatiile tehnice si este recomandat persoanelor ce nu pun accent pe spatiu mare pentru depozitare.

Frigiderul cu doua usi Beko RDSA240K20S are inclus un sistem de racire static si functioneaza in conditii normale chiar si la temperaturi de 38 grade. Nivelul de zgomot de doar 40 db il incadreaza in clasa celor silentioase, iar autonomia de 4 ore in lipsa energiei electrice asigura un timp suficient pentru a nu se altera alimentele interioare.