Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko RFNA312K21XP – congelator cu sistem de racire No Frost

Beko RFNA312K21XP e un congelator potrivit a fi amplasat intr-un magazin sau se poate folosi si pentru uz casnic daca dispui de o cantitate mare de alimente ce trebuie tinuta la congelat o perioada indelungata de timp. Racirea se face in ziua de azi cu sisteme performante (NoFrost) si gheta nu mai e folosita la mentinerea temperaturii interioare. Se asigura in acest fel un consum energetic scazut, curatare usoara a aparatului si pastrarea in bune conditii pentru perioade mai lungi de timp a alimentelor.

Congelatorul ofera o capacitate de pastrare de 277 litri impartita cu ajutorul celor 8 compartimente transparente. Acestea se deschid complet pentru a facilita incarcarea si descarcarea si au inscriptionate instructiuni cu privire la perioada/temperatura de pastrare. Capacitatea de congelare este de 16 kg/24 ore cu posibilitate de activare functie congelare rapida.

Beko RFNA312K21XP arata bine la exterior si pastreaza tiparul clasic al brandului. Inaltimea de 185.3 cm trebuie avuta in vedere in spatiul unde doresti instalarea lui. Finisajul exterior este unul de calitate, se curata usor si nu retine urmele degetelor – inox antiamprenta. Deschiderea usilor se face in mod standard pe partea dreapta, dar o poti modifica in functie de cerintele spatiului, adica are usi reversibile. Manerul este amplasat intr-o pozitie care ofera deschiderea lejera a usii.

Este alegerea perfecta daca cauti un congelator incapator, silentios, economic (consumul este de circa 326kWh/an) si care sa arate destul de bine la exterior. Garniturile usilor sunt tratate cu substante speciale pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor si ofera un mediu sanatos pentru pastrarea alimentelor. Usa neinchisa corect sau uitata deschisa pune in functiune sistemul special de avertizare acustica.

Leave a Reply