Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko RFNA312K21XP – congelator cu o singura usa si capacitate de 277 litri

Beko RFNA312K21XP e un congelator elegant ce ofera spre depozitare un volum de 277 litri recomandat pentru situatiile cand e nevoie doar de pastrarea la temperaturi negative a alimentelor. Poate substitui cu succes o lada frigorifica daca spatiul interior nu permite amplasarea in ceea ce priveste dimensiunea de latime.

Review si specificatii tehnice Beko RFNA312K21XP

Spatiul pentru depozitare e destul de generos, iar compartimentarea este asigurata cu ajutorul celor 8 sertare. Racirea este asigurata de un sistem de tipul NoFrost recunoscut pentru consumul energtic scazut, racire fara gheta si functie de dezghetare automata. In ziua de azi nu mai e necesara dezghetarea manuala din trecut pentru ca aceasta operatie se face in mod automat gratie tehnologiilor avansate.  Filtrul de carbon elimina mirosurile neplacute ce pot aparea odata cu trecerea timpului.

Designul exterior il va face usor de integrat in spatiul de care avem nevoie. In ceea ce priveste dimensiunile trebuie sa aveti in vedere urmatoarele valori: inaltime 185 cm, latime 59,5 cm, adancime 65 cm. Congelatorul cu o singura usa Beko are un finisaj exterior din inox antiamprenta si este caracterizat de o curatare si intretinere fara prea mare efort. Manerul este amplasat in plat vertical la o inaltime optima, iar usile sunt reversibile pentru a le adapta in functie de spatiul disponibil in zona respectiva.Sistemul acustic intra in functiune atunci cand usa este lasata deschisa sau nu este inchisa corect cu rolul de a atentiona si a nu creste temperatura din interior. Functia de congelare rapida o puteti folosi la prima incarcare a aparatului pentru a grabi putin procesul de racire. In conditii normale de utilizare capacitatea de congelare pentru modelul Beko RFNA312K21XP e de circa 16 kg/24 ore. Sistemul bacterian asigura un mediu steril la interior pentru ca nu permite dezvoltarea bacteriilor si agentilor ce pot cauza mirosuri neplacute sau pot altera alimentele.

Beko RFNA312K21XP dispune de o autonomie de 18 ore in lipsa energiei electrice, iar nivelul de zgomot e de circa 42 db. Consumul energetic e ceva mai ridicat comparativ cu un frigider de aceleasi dimensiuni. E si normal pentru ca compresorul depune mai mult efort si are nevoie de mai multe resurse pentru a asigura o functionare corespunzatoare. Incadrarea in clasa A+ estimeaza un consum anual de circa 326 kwh. E un aparat potrivit pentru cei ce cauta un congelator incapator si care doresc sa pastreaze alimente sau carne in conditii optime.

Leave a Reply