Daca nu intentionezi sa pastrezi alimente in zona de congelat sunt de parere ca frigiderul cu o singura usa este electrocasnicul o idee eficienta. Beko RSSA445K21XP face parte din acesta categorie si ofera spre depozitare un spatiu de 402 litri alaturi de un consum anual de circa 150 kwh. Consumul este scazut la aceste aparate pentru ca compresorul nu este solicitat agresiv asa cum se intampla in cadrul combinelor frigorifice.

Pret Beko RSSA445K21XP

Frigiderul BEKO e disponibil la un pret bun (detalii aici), iar in acesti bani gasim un aparat care arata bine la exterio si ofera spatiu depozitare pentru multe alimente. E potrivit pentru amplasarea intr-un birou, intr-o garsoniera sau in orice spatiu in care nu se impune congelarea alimentelor.

Un mic review despre frigiderul Beko RSSA445K21XP

Sistemul de racire integrat este de tipul NoFrost si este recunoscut pentru consumul redus de energie electrica. Un alt beneficiu este oferit de racire fara gheata si de dezghetarea automata, operatie ce conduce apa rezultata in urma condensului catre exteriorul aparatului pentru a fi eliminata. Acest fenomen protejeaza aparatul in timp, iar alimentele nu retin apa din interior si se pastreaza perioade mai mari de timp. Compartimentarea in cadrul modelului RSSA445K21XP este asigurata de cele 5 rafturi din sticla securizata. Acestea sunt detasabile si ajustabile pentru a se preta nevoilor de depozitare. De asemenea, sustin greutati de pana la 25 kg si au marginile inalte pentru a nu permite scurgerea accidentala de lichide. Compartimentul pentru fructe si legume ofera cele mai bune conditii si aici e vorba de nivelul de umiditate si temperatura adecvata pentru a rezista o perioada indelungata. Usa are suporturi speciale pentru a raci sticle, borcane sau alte recipiente.Frigiderul cu o singura usa Beko RSSA445K21XP (185.3 cm inaltime x 59.5 cm latime x 65 cm adancime) are un aspect reusit, iar finisajul exterior pe baza de inox antiamprenta ii asigura un aer modern. Se curata si intretine usor, iar un alt avantaj este asigurat de faptul ca nu retine urmele de grasime de pe degete. Manerul vertical este amplasat la o inaltime optima pentru a oferi o deschidere lejera a usii. Daca deschiderea standard pe partea dreapta nu va avantajeaza puteti opta pentru comutarea pe partea stanga – operatiune ce dureaza circa 10 minute si nu necesita cunostinte avansate sau scule speciale.

Iluminarea interioara are la baza leduri albe de pentru a oferi o vizibilitate ridicata in tot spatiul interior. garniturile usilor sunt tratate cu adezivi speciali pentru a nu permite dezvoltarea si aparitia bacteriilor si agentilor toxici. Nivelul de zgomot de doar 39 db nu ii va deranja pe cei din jur si incadreaza acest electrocasnic in gama celor silentioase.