Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko WITC7612B0W, model incorporabil de 7 kg si clasa A+++

Beko WITC7612B0W e o masina de spalat rufe recomandata pentru amplasarea si incorporarea in mobila de bucatarie. Putem opta pentru o astfel de solutie daca dorim toate electrocascnicele intr-o singura camera sau daca spatiul din baie e destul de redus. Poate parea putin incomod deplasarea cu hainele uscate din baie in bucatarie, dar pentru multe persoane acesta nu reprezinta un inconvenient. Amplasarea se poate face si in baie daca exista un dulap special care o poate masca rezultand in acest fel un aspect modern. pentru amplasare trebuie sa dispuneti de o priza electrica in zona, racordare la reteaua de apa rece si la cea de scurgere si un spatiu definit de urmatoarele dimensiuni: 60 cm latime, 57 cm adancime si 85 cm inaltime.

Acest review are la baza specificatiile importante despre noua masina de spalat rufe Beko WITC7612B0W, cateva detalii despre pret si parerile personale. Capacitatea de incarcare de 7 kg o recomanda chiar si familiilor numeroase, iar viteza maxima de stoarcere de 1200 rpm va asigura scoaterea rufelor aproape uscate. Clasa de consum e o caracteristica destul de importanta in ziua de azi, iar modelul de fata e incadrat in clasa de eficienta energetica A+++ cu un consum anual estimat de 173 kWh.

Din punct de vedere constructiv se prezinta bine, dar cea mai mare parte din aparat nu va fi vizibila pentru ca e vorba de un unul incorporabil. Se observa usa exterioara care poate fi incolcuita cu una de aceeasi culoare cu bucataria, balamalele ce o sustin si elementele de amortizare la inchidere. Usa de acces ofera o deschidere larga pentru o incarcare si descarcare lejera a rufelor si articolelor voluminoase (exista si un program special de spalare in acest sens). Consola pentru selectia programelor pastreaza designul clasic rotund, iar zona respectiva exista si cateva instructiuni privind alegerea programului potrivit de spalare. Displayul lcd afiseaza informatiile despre temperatura apei, viteza de centrifugare sau timpul ramas pana la finele ciclului. Butoanele suplimentare permit ajustarea acestor setari, blocarea accesului pe timpul functionarii si programarea intarziata.Programele de spalare sunt 15 la numar si acopera majoritatea cerintelor pentru orice gospodarie: spalare manuala, lana, bumbac, sintetice, haine delicate, program sport, camasi. lenjerie, Hygiene 20°C, program rapid. Exista dispenser special pentru detergent si balsam, 5 trepte pentru temperatura si patru pentru centrifugare.

Constructia cuvei are la baza tehnologia Aquawave pentru a oferi conditii optime de spalare si protectie pentru tesaturi indiferent de programul de spalare. OptiSense asigura un consum optim de apa si energie electrica oferind conditii potrivite pentru spalarea rufelor si protectie in timp pentru aparatul de spalare. sistemul automat petnru controlul balansului distribuie rufele in mod uniform la interior asigurand un rulaj fin pentru motor si nivel de zgomot redus in timpul spalarii. Inainte de inceperea procesului de curatare intreaga cantitate este cantarita,iar in functie de aceasta valoare este optimizat consumul de apa si energie electrica pentru economii importante.

Beko WITC7612B0W e un model incorporabil cu specificatii bune recomandat pentru cei ce doresc un aparat amplasat sub blatul de bucatarie care sa ofere o capacitate mare de incarcare. Grila de programe ofere variate posibilitati de spalare in functie de tipul de tesatura, temperatura de spalare sau viteza de centrifugare.

Leave a Reply