Pastram tot categoria masinilor de spalat rufe slim si va propun in cele ce urmeaza un review pentru modelul Beko WKB61032Y. Are 6 kg capacitate de incarcare, clasa de eficienta energetica A++ si 1000 rpm viteza maxima de centrifugare. Un plus la acest aparat este asigurat de sistemul Aquafusion pentru ca valorifica consumul de apa, energie si detergent in timpul spalarii. In acest fel se poate asigura o economie anuala de circa 5 kg detergent. De asemenea, sistemul automat pentru reglajul consumului adapteaza consumul de resurse si durata ciclului de spalare in functie de cantitatea de rufe introdusa la spalare. Rufele sunt distribuite in mod egal in cuva de spalare pentru o functionare corespunzatoare.

Pret Beko WKB61032Y

Pretul masinilor de spalat slim este in general mai mic comparativ cu modelele clasice si asta din cauza dimensiunilor si capacitatii reduse de incarcare. in acest moment aparatul beneficiaza de o reducere de 25% fata de pretul de baza. Comanda online este cea mai avantajoasa pentru ca te scapa de costuri suplimentare privind transportul aparatului la tine acasa. Il poti comanda online si primi acasa in circa 24 ore de la confirmarea comenzii. Perioada de garantie este de 24 luni, poti deschide coletul la primire sau il poti returna in 30 zile daca nu esti multumit/a de specificatiile tehnice sau de functionarea in sine a aparatului.

Beko WKB61032Y este un model slim cu urmatoarele dimensiuni: 84 x 60 x 41.5 cm. Culoarea de finisaj este alba, iar peretii laterali dispun de design specific cu rolul de a elimina vibratiile si asigura o functionare silentiosa.

Panoul de control este simplu de folosit si este alcatuit din consola rotunda pentru selectia programelor, displayul lcd si butoanele aferente. Pentru ajutor in alegere programului de spalare avem mici instructiuni, iar displayul lcd confirma temperatura aleasa si viteza de centrifugare. Se afiseaza timpul ramas pana la finele ciclului de spalare precum si ora la care masina de spalat se va pune in functiune in cazul in care este activata pornirea intarziata. Deschiderea hubloului este foarte larga (155 grade) si permite in acest fel incarcarea si descarcarea lejera a articolelor ceva mai voluminoase.nivelul de zgomot la spalare este de circa  60 db, iar la stoarcere urca pana la 78 db. Beko WKB61032Y e aparatul potrivit daca cauti ceva din clasa de mijloc care sa nu coste prea mult si care sa ofere rezultate bune la spalarea rufelor alaturi de o programare usoara si o rezistenta pe care o vei descoperi in timp.