Masina de spalat automata Beko WRE6512BWW face parte dintr-o serie recent aparuta pe piata si se remarca prin capacitate de incarcare de 6 kg, adancime de 41 cm, clasa A+++ de consum energetic si o serie de tehnologii pentru a asigura rezultate bune la spalare alaturi de un consum optimizat de resurse.

Pretul pentru acest produs e unul bun daca e sa luam in calcul tehnologiile de spalare integrate. Vine de la un brand cu experienta in domeniu, beneficiaza de 2 ani perioada de garantie si e recomandata pentru baile de suprafata redusa. O oferta buna de pret o puteti verifica si in aceasta pagina.

Fast+ ofera conditii optime de spalare chiar si pentru cantitati mai mici de 6 kg. In acest fel se economiseste apa si curent pentru ca aparatul adapteaza consumul in functie de cantitatea de rufe din interior. In cazul programelor speciale pentru lenjerie cuva are imprimate miscari lejere pentru a proteja tesaturile. La rufele inchise este redusa decolorarea acestora, iar culoarea se pastreaza mai bine in timp. Grila de programe ofera posibilitati de spalare pentru orice tip de tesatura, iar aceasta diferentiere se face in functie de temperatura apei, miscarile cuvei de spalare si viteza de centrifugare. Panoul de control ofera acces catre programarea aparatului si se poate observa consola rotunda amplasata in centru. Beko WRE6512BWW are incorporat un displayul lcd de dimensiuni generoase si ofera informatii despre timpul ramas de spalare, temperatura apei si viteza ce va fi imprimata in cadrul procesului de stoarcere. Sistemul pentru controlul balansului distribuie rufele in mod uniform la interior pentru a reduce vibratiile si a se asigura un consum normal de energie electrica.

Beko WRE6512BWW este un model silentios avand in vedere nivelul de zgomot de 61 db. In cazul centrifugarii rufelor acesta urca pana la 71 db, dar depinde in mare masura si de treapta folosita. Diametrul hubloului masoara 34 cm, iar deschiderea larga a usii ofera acces rapid la incarcarea si descarcarea articolelor voluminoase (geci, pilote). Masina de spalat rufe automata e usor de amplasat si trebuie avute in vedere urmatoarele dimensiuni: inaltime 84 cm, adancime 41 cm, latime 60 cm.