Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko WRE6532ZSBS – masina de spalat rufe slim argintie

Beko WRE6532ZSBS e o masina de spalat rufe automata ce dispune de un finisaj argintiu la exterior fiind usor de integrat in spatiile reduse datorita adancimii de 42 cm. Capacitatea de incarcare de 6 kg este o valoare buna avand in vedere ca modelele normale beneficiaza de 7-8 kg. Este recomandata familiilor formate din 2-3 membri ce doresc un aparat rezistent in timp care sa consume putina energie electrica. Viteza de centrifugare maxima de 1000 rpm si clasa de eficienta energetica A+++ sunt specificatiile bune ce o recomanda drept un model eficient.

Pret si review pentru Beko WRE6532ZSBS

Vine la un pret accesibil, iar in acest buget primim un aparat din serie noua care are incorporate tehnologii avansate de spalare. Programele incluse in grila sunt variate si permit setari diferite in ceea ce priveste temperatura, miscarile tamburului sau viteza de stoarcere pentru a proteja tesatura in timpul ciclurilor de spalare.

Beko WRE6532ZSBS arata bine la exterior, iar pentru cei ce doresc ceva diferit de clasicul alb cred ca aceasta optiune e una buna. Usa de acces este de dimensiuni generoase pentru a permite incarcarea si descarcarea rapida pentru articolele voluminoase (geci de iarna, lenjerii de pat). In acest sens exista si un program special recomandat chiar si pentru pilotele incarcare cu puf de pasari. Panoul de control e unul clasic si amplaseaza consola pentru selectia programelor in centru alaturi de instructiuni pentru o alegere optima. Displayul lcd si butoanele suplimentare sunt pozitionate in partea dreapta si de aici se pot activa functiile suplimentare de spalare sau reglajul temperaturii sau vitezei de centrifugare. Afisajul are la baza leduri de culoare alba si ofera informatii in legatura cu timpul ramas de spalare sau timpul pana la pornire in cazul in care a fost activata programarea intarziata.

Sistemul electronic pentru controlul balansului se asigura ca rufele sunt distribuite in mod uniform la interior pentru un consum normal de energie si pentru eliminarea vibratiilor din timpul functionarii. Peretii laterali dispun de o constructie specifica ce ofera aceeasi caracteristica si anume eliminarea vibratiilor. Beko WRE6532ZSBS regleaza consumul de apa in functie de cantitatea de rufe introdusa spre a fi spalata. Este o optiune buna pentru ca in acest fel se poate folosi spalarea chiar si pentru cantitati mai mici de 6 kg. Programul rapid este o varianta buna pentru cantati reduse de haine ce sunt curatate in circa 30 minute. Un model similar poate fi considerat si acesta.

La capitolul programe de spalare cele mai importante precizari ar fi:

* program special pentru lenjerie – miscari usoare ale cuvei recomandate pentru articole cofectionate din materiale delicate;

* sport – spalare la 40 grade pentru articole sintetice sau din bumbac cu grad mediu de murdarie;

* Down Wear – pentru articole voluminoase cum ar fi gecile de iarna, toamna sau pilotele pentru pat.

* darkcare – protejeaza articolele inchise la culoare pastrand intensitatea culorilor.

* lana  – controleaza aportul de apa si miscarile tamburului pentru pentru a nu deforma hainele din lana;

Comments

[…] corespunzator asigura rezistenta hainelor in timp si le puteti obtine cu ajutorul modelului slim Beko WRE6632ZWBW. Cele mai importante programe de spalare sunt: Down Wear – special pentru […]

Leave a Reply