Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Beko WRE6532ZWBW – masina spalat rufe cu adancime redusa si programe variate de spalare

O solutie buna pentru familiile nu prea numeroase poate fi considerata si noua masina de spalat rufe Beko WRE6532ZWBW. E un model recent aparut pe piata si se remarca prin specificatiile bune, pret acceptabil si un design alb usor de integrat in baie ori bucatarie.

Pret Beko WRE6532ZSBS

Modelele slim sunt la cautare nu neaparat pentru ca dispun de adancime redusa in ceea ce priveste amplasarea, dar si din cauza pretului avantajos. Daca comparati o masina de spalat rufe normala cu una slim veti observa ca specificatiile sunt asemanatoare. Vine la un pret bun, iar in acest buget poti avea un electrocasnic economic si fiabil de la un brand care nu mai necesita alta introducere.

Review Beko WRE6532ZSBS

Masina de spalat rufe slim se ramarca prin capacitatea de incarcare de 6 kg, viteza maxima de centrifugare de 1000 rpm si o clasa energetica A+++. Comenzile sunt introduse prin intermediul unui panou de control usor de folosit: consola rotunda pentru selectia programelor, display led pentru afisarea informatiilor despre ciclul de spalare curent. Alte butoane permit reglarea temperaturii de spalare, activarea programarii intarziate sau regleaza viteza de centrifugare a rufelor.

Programele de spalare asigura conditii optime pentru orice tip de tesatura: bumbac, lana, haine delicate, sintetice, articole sportive, mixte, spalare manuala, program rapid, prespalare. E esential sa alegi un program in functie de tipul de tesatura pentru a proteja hainele in timp si a le asigura conditii de spalare ce se diferentiaza prin: temperatura apei, durata de spalare, viteza de centrifugare, miscarile tamburului.

Beko WRE6532ZWBW e un model ce se amplaseaza usor datorita adancimii de doar 42 cm. Designul peretilor laterali este unul special si are rolul de a elimina vibratiile din timpul functionarii. Deschiderea hubloului se realizeaza pe partea stanga, iar diametrul mare permite incarcarea lejera cu articole voluminoase de genul gecilor de iarna sau pilotelor pentru pat. Reglarea consumului se realizeaza prin cantarirea cantitatii de rufe ce urmeaza a fi spalata si ajustarea cantitatii de apa si timpului de spalare in functie de acesti factori. Este esential o astfel de tehnologie pentru a optimiza consumul de resurse.

E un aparat potrivit pentru cei ce doresc ceva simplu de utilizat si care sa reziste in timp. Are functie pentru reglarea consumului, sigilarea scurgerii pentru a nu pierde detergent in timpul spalarii si se bucura de un nivel de zgomot redus. Finisajul negru de pe usa vine in contrast bun cu albul carcasei metalice.

Leave a Reply